Mergi la conţinutul principal

Comisarul șef Marian Merlan a câștigat concursul pentru şefia Serviciului de Investigaţii Criminale. Anul trecut a fost declarat „INAPT” psihologic când a candidat pentru același post

* la data de 17 octombrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de șef Serviciu Investigații Criminale, iar cms. șef Marian Merlan – împuternicit la comanda SIC a obţinut postul * potrivit unor surse, a mai participat şi subcomisar Andrei Chițuleasa, judiciarist la acelaşi serviciu * la concursul de anul trecut, comisarul Merlan a fost declarat inapt la test psihologic şi nu a putut participa la concursul pentru şefia SIC

 

 

 

Şefia de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a fost obţinută de cms. șef Marian Merlan, care a mai participat şi anul trecut la un concurs pentru șefia SIC, dar a fost declarat inapt psihologic. A doua oară, ofiţerul a reuşit să obţină şefia SIC.

La data de 17 octombrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a avut loc concursul pentru ocuparea funcției de șef Serviciu Investigații Criminale, după cum se arată pe site-ul IPJ Brăila, iar cms. șef Marian Merlan – împuternicit la comanda SIC a obţinut postul. Potrivit unor surse, a mai participat şi subcomisar Andrei Chițuleasa, judiciarist la acelaşi serviciu. La concursul de anul trecut, comisarul Merlan a fost declarat inapt la test psihologic şi nu a putut participa la concursul pentru şefia SIC

De data aceasta a fost cu noroc: la data de 3 octombrie, cms. șef Marian Merlan – împuternicit la comanda SIC și subcomisar Andrei Chițuleasa, cei care s-au înscris la concursul pentru şefia SIC, după cum ne-au spus surse poliţieneşti, au fost declarați ”apți” la psihologic şi au participat la proba interviu.

Postul a foct ocupat de comisarul Merlan care a obținut nota 8,65, în timp ce Chiţuleasa a obținut nota 6,46. După absolvirea Academiei de Poliție, Marian Merlan a fost repartizat ca ofițer, la Poliția orașului Însurăței, Secția de Poliție nr.5,Viziru, unde a lucrat până când a fost mutat la SIC.

Reamintim că Marian Merlan a mai participat la concursul pentru ocuparea postului de șef al SIC, dar a fost declarat inapt din punct de vedere psihologic.

După cum se arăta, la vremea respectivă, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în urma evaluării psihologice din data de 19 decembrie a candidatului înscris la concursul de ocupare a postului vacant de conducere la SIC, rezultatul a fost „INAPT”

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro