Mergi la conţinutul principal

Comercianţii din Piaţa Apollo, supăraţi că nu-şi mai pot parca maşinile pe platforma betonată

Agenţii economici cu spaţii comerciale şi tarabe în zona Piaţa Apollo sunt total nemulţumiţi de faptul că nu mai au voie să intre cu maşinile pe platforma betonată, unde până nu demult fusese amenajată o parcare. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor a decis, la îndemnul şi dispoziţia primarului Marian Dragomir, să facă curăţenie în zonă, iar după ce a scos toate "rablele-depozit" a montat şi o barieră care împiedică accesul la platforma pieţei. "Eu sunt unul dintre furnizorii de marfă din piaţa asta şi pot să vă spun că e mult mai aglomerat acum decât înainte. Acum e haos, maşini ale clienţilor, de curierat, ale furnizorilor, ale portarilor etc, toate le parcăm acum pe Strada Siretului colţ cu Ion Ghica", se plânge unul dintre comercianţii cu interes în zona Pieţa Apollo. De altfel şi comercianţii au cam aceeaşi nemulţumire.
Totuşi, conducerea APT Brăila a explicat că bariera respectivă nu este închisă tot timpul, fiind permis accesul maşinilor însă doar în perioade precise de timp şi doar pentru aprovizionarea cu marfă a comercianţilor din zonă. "Li s-a dat şi o alternativă comercianţilor din zonă, în sensul că li s-a permis să-şi parcheze maşinile proprii în zona pieţei de cartofi, imediat alăturată Pieţei Apollo, evident cu condiţia de a nu bloca traficul sau accesul în zonă. Este interesul dumnealor ca parcarea din faţa pieţei să fie liberă pentru clienţii care practic nu mai sunt forţaţi să oprească maşinile la distanţă întrucât nu aveau loc de maşinile comercianţilor. În ce priveşte bariera, este permis accesul pentru aprovizionare cu marfă şi atât. Să nu mai ajungem în situaţia în care comercianţii îşi parcau acolo maşinile blocând accesul în caz de urgenţă al salvării sau maşinii pompierilor", ne-a declarat Meluţa Drăguţ, directorul adjunct la SC APT SA Brăila, cea care a primit din 8 iulie, cu titlu interimar, prerogativele conducerii companiei, după plecarea lui Costel Bălan, fostul director general, mai nou, consilier municipal.
De altfel, APT urmează să-şi completeze, prin selecţie de candidaţi, Consiliul de Administraţie şi să stabilească noul director general, după plecarea lui Bălan, cu respectarea prevederilor Legii guvernării corporative.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro