Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Combustibilii "Petrom" mai ieftini cu 200 lei/litru

Compania "Petrom" a anuntat modificarea preturilor practicate in
statiile proprii de comercializare a carburantilor, in sensul micsorarii unitare a pretului atit la benzine, cit si la motorine. Astfel, de la inceputul acestei luni, benzinele si motorinele "Petrom" pot fi achizitionate cu 200 lei vechi (0,02 lei RON) mai putin decit preturile afisate pina simbata, 30 septembrie, in statii. Concret, un litru de benzina Eco Premium costa acum 3,4 lei/litru, comparativ cu 3,42 lei/litru, cit era pina in ultima zi a lunii trecute, aceeasi modificare fiind operata si in cazul benzinei Top Premium 99^ si benzinei Premium 95 fara plumb care sint comercializate cu 3,7 lei/l, respectiv 3,38 lei/l, fata de 3,72 lei/l, respectiv 3,4 lei/l, vechile preturi. In ceea ce priveste motorinele, ieftinirea este tot de 200 lei vechi adica 0,05 lei/l dupa cum urmeaza: Euro Diesel 4 este comercializata acum cu 3,29 lei/l, comparativ cu 3,31 lei/l, in timp ce motorina Top Euro Diesel 4 este comercializata cu 3,34 lei/l, fata de 3,36 lei/l vechiul pret.
"“Petrom” considera ca anuntarea modificarilor preturilor carburantilor este o obligatie fata de clientii sai. Fiind o companie orientata spre client, “Petrom” este transparent in comunicarile sale si ramine, de altfel, singurul operator din domeniu care anunta modificarile preturilor", se arata intr-un material de presa al companiei in care se subliniaza ca masura ieftinirii este ulterioara reactiilor similare din piata. Dupa cum se arata in acelasi material, noile preturi urmaresc fluctuatia cotatiilor internationale ale carburantilor care au scazut semnificativ in ultima perioada, ca si preturile de pe piata locala.
Reamintim ca ultima modificare de pret anuntata de companie a avut loc in data de 20 septembrie, cind ieftinirea a fost unitara de 500 lei vechi/litru, la toate categoriile de carburanti.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii