Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Coman nu pleaca, e greu sa pierzi jucatorul numarul unu"

Directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca gruparea giulesteana nu poate fi de acord cu transferul portarului Danut Coman in campionatul spaniol deoarece este foarte greu sa pierzi jucatorul numarul unu al echipei.
"Noi vrem sa aducem inca un portar pentru a avea doi de valori apropiate. Cum am putea sa-l dam pe Dani? E dificil sa-l lasam sa plece. Il inteleg perfect ca se duce la mai bine dar nu se poate. Pur si simplu oferta nu a cazut intr-un moment bun. E greu sa pierzi jucatorul numarul unu al echipei, jucatorul in care ceilalti din lot au cea mai mare incredere", a declarat Moldovan.
Portarul Danut Coman nu are clauza de reziliere a contractului cu Rapid, valabil pe urmatoarele doua sezoane.
Oficialul rapidist considera ca gruparea "alb-visinie" nu isi permite sa-l piarda pe Coman: "Am discutat cu el destul de mult si sper sa inteleaga. Din punctul nostru de vedere e foarte dificil sa plece. Imi pare rau, as fi vrut sa-l ajut, dar pur si simplu nu putem sa-l pierdem. Este un element foarte important al echipei si are implicatii si vizavi de suporteri si vizavi de antrenor. S-a vazut sezonul trecut cind a lipsit ca toata echipa a fost data peste cap. Nu ne permitem sa riscam".
Referitor la suma de transfer oferita de spanioli pentru goalkeeperul rapidist, Moldovan spune ca nu era una avantajoasa. "Este o echipa din Spania, nu pot sa o nominalizez, iar suma nu pot sa o spun pentru ca nu e avantajoasa. Noi daca il vindem trebuie sa cheltuim tot cam atit pentru a aduce un alt portar de aceeasi valoare. Si oricum unde sa gasim altul ca el? Ca nu sint portari valorosi pe toate gardurile", a mai spus Moldovan.
"Acum mai cautam mijlocasul stinga de care am tot vorbit si un portar. Portarul as vrea sa fie roman. E foarte important asta pentru comunicare si pentru relatiile din teren. Sa vedem daca gasim ceva in tara, deocamdata nu am discutat cu nici un club", a declarat directorul sportiv al Rapidului, referitor la intentiile gruparii giulestene in ceea ce priveste viitoarele transferuri.
Portarul Danut Coman declarase, miercuri, la Aeroportul Henri Coanda, ca are o oferta concreta de transfer in strainatate, venita pe adresa clubului Rapid, insa actionarul majoritar George Copos i-a spus ca nu il lasa sa plece. "Este o oferta concreta, a venit si pe adresa clubului. Am vorbit chiar acum cu cei din conducere si cu donmul Copos si pina vineri voi face pregatire cu echipa, dupa care voi decide ce voi face. Domnul Copos a fost ferm si mi-a spus ca nu-mi va da drumul sa plec. Eu imi doresc sa plec si sa joc intr-un campionat puternic de afara. Daca voi ramine, o voi face doar pentru suporteri si pentru ceea ce inseamna Rapid", a afirmat Coman.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii