Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coman, dispus sa riste participarea la Euro 2008 pentru ca Rapid sa cistige titlul

Portarul formatiei Rapid, Danut Coman, a declarat, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, ca este dispus sa riste o accidentare si sa nu participe cu echipa nationala a Romaniei la Euro 2008 pentru a evolua la echipa sa de club, ajutind-o astfel sa cistige titlul in acest sezon.
"Riscul este foarte mare, dar eu tin foarte mult la aceasta echipa. Iar eu as face orice sa-mi ajut echipa pentru a iesi campioana. Cu orice risc voi juca si voi face totul ca sa apar cit mai bine. Pentru Rapid voi risca intotdeauna. Cind a fost vorba de Rapid eu niciodata nu am pus sanatatea inainte, ci Rapidul", a afirmat Coman.
Jucatorul rapidist s-a intors din Belgia, acolo unde a efectuat un control medical amanuntit la umarul drept. Coman inca resimte dureri in urma accidentarii suferite la finalul primei parti a campionatului. "S-a facut o evaluare amanuntita a situatiei mele medicale in zona in care ma durea. Medicul de acolo mi-a spus ca, in mod normal, in 3-4 zile durerile ma vor lasa. Sper sa fie asa si sa pot reveni. In mod normal am scapat de operatie, iar in seara asta ma voi alatura colegilor in turneul din Cipru. Dar antrenamentele normale sper sa le incep saptamina viitoare", a precizat Coman.
Portarul formatiei giulestene a explicat ca a mers in Belgia la recomandarea antrenorului Mircea Rednic. "In Belgia este un medic foarte bun pentru problemele pe care le am eu. Este vorba de doctorul Hendrix, un bun prieten al domnului Rednic. Ma bucur ca am putut sa merg acolo. Am vorbit ieri cu domnul Rednic si ma asteapta la echipa. Acum sint in urma cu pregatirea, pentru ca in ultimele luni am facut foarte putine antrenamente. Dar important este sa-mi revin cit mai repede", a adaugat Danut Coman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii