Mergi la conţinutul principal

Colindători la Centrul de Transfuzie Sanguină

Crăciunul se apropie, iar colindele încep să răsune în oraş. Au răsunat şi în holul Centrului de Transfuzie, marţi seara. Colindători au fost copiii de la Cantina "Sfântul Vasile cel Mare" din cadrul Parohiei "Sfinţii Arhangheli" din Brăila şi elevii Şcolii Gimnaziale Hanu Conachi din judeţul Galaţi. Sub îndrumarea cadrelor didactice, aceştia au cântat colinde şi au prezentat câteva scenete cu tematica Naşterii Domnului. La final, copiii din public au fost serviţi cu dulciuri, mere şi nuci de către colindători. Bunătăţile au fost cumpărate de părinţii elevilor.
Nu este prima dată când şcolarii de la Hanu Conachi vizitează Centrul de Transfuzie din Brăila. Între cele două instituţii există un parteneriat, iar la sărbătorile importante de peste an elevii spun "Prezent!" la Centru, susţinând diverse programe artistice şi aducând cadouri pentru cei mici din public.
"Ce poate fi mai frumos decât la aceste sărbători să implicăm copiii şi să-L aducă pe Hristos în casele noastre?", a spus Gavrilă Costel, directorul Şcolii Hanu Conachi.
"Am venit cu bucurie la Brăila. Avem un parteneriat cu Centrul de Transfuzii, venim de 2 - 3 ori pe an. Colaborăm cu şcolile ajutătoare, cu copiii din plasament. Venim de fiecare dată cu daruri, în măsura în care putem. Avem parteneriate şi cu bisericile. În perioada asta chiar colindăm bisericile şi şcolile din zonă. Facem şi noi ce putem", a adăugat şi Cecilia Mititelu, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Hanu Conachi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro