Mergi la conţinutul principal

Colectă pentru ajutorarea unei fetițe de 4 ani la biserica „Sf. Dumitru” Brăilița

* micuța suferă de scolioză congenitală malformativă cu bloc de vertebre cervicale și are nevoie de 56.000 de dolari pentru a fi operată * de Sf. Dumitru, parohia Brăilița a donat alimente pentru 30 de familii cu mulți copii și bătrâni aflați în evidențe și a adunat 5.000 de lei pentru ajutorarea Mirunei

 

 

 

Dărnicie în parohia „Sf. Dumitru” din Brăilița, cu prilejul sărbătorii de hram, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian.

Astfel, în zilele premergătoare hramului bisericii, preoții slujitori și voluntarii parohiei „Sf. Dumitru” Brăilița au achiziționat și au distribuit alimente, cărți și produse de strictă necesitate pentru 30 de familii cu mulți copii și pentru bătrâni singuri și nevoiași aflați în evidențele parohiale.

În același timp, în ziua de hram - sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - parohia brăileană a organizat o colectă pentru ajutorarea unei fetițe de numai 4 ani, Miruna Georgiana Drăghici, din municipiu, care suferă de o afecțiune gravă - scolioză congenitală malformativă cu bloc de vertrebre cervicale.

„Pentru efectuarea unei operații care ar putea să-i normalizeze acestui copil viața de zi cu zi, parohia brăileană, cu sprijinul credincioşilor, a reuşit să strângă suma de 5.000 lei pe care a pus-o la dispoziția familiei, în vederea inițierii demersurilor medicale”, a precizat părintele consilier Rareș Bucur, din cadrul Eparhiei Dunării de Jos.

Costul intervenției chirurgicale care să-i schimbe viața Mirunei, să o salveze de această nenorocire și să a transforme într-un copil normal este de 56.000 de dolari.  

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro