Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coinzix aduce primul ATM de crypto in Braila-Mall!

Braila-Mall se poate lauda de luna aceasta cu un ATM prin care se pot tranzactiona criptomonede. ATM-ul Bitcoin se afla in interiorul Braila Mall, langa Inmedio la intrare in zona restaurantelor (intrarea se face prin Casion). astfel, pasionatii de cryptomonede pot achizitiona sau vinde criptomonedele BTC si ETH platind cash, in lei la automat! 

ATM-ul apartine companiei COINZIX, companie cu capital 100% romanesc ce isi propune sa revolutioneze piata crypto din Romania, prin acesibilitate si transparenta. Misiunea companiei este de a oferi cele mai sigure, convenabile si rapide tranzacții cu criptomonede. Coinzix are in momentul de fata comisioanele cele mai mici la tranzactiile efectuate la ATM, comisionul la cumparare fiind 4% iar la vanzare fiind 6.5%.

Coinzix, pune la dispozitia iubitorilor de crypto si platforma de crypto exchange online, cu o varietate de peste 30 de monezi, putand fi tranzactionate in orice moment, 24 din 24 de ore. Utilizatorii pot cumpara sau vinde criptomonede instant, schimba criptomonede in alte criptomonede, si beneciaza de instrumente gratuite de analiza si cercetare de piața.

Echipa Coinzix pregateste lansarea aplicatiei mobile, android si iOs, a platformei astfel incat crypto traderi sa poata tranzactiona fara limite in orice moment al zilei.

Platforma Coinzix, este destinata atat incepatorilor cat si trader-ilor profesionisti, avand acestia punand la dispozitie utilizatorilor si un program de referal pentru un venit pasiv. Pentru cei care nu stiu, programul de referal este un sistem prin care fiecare utilizator care introduce pe cineva nou in platforma ia o parte din comisionul platit de acesta.

Fondatorii companiei afirma ca pana la finalul anului 2021 vor avea bancomate crypto in peste 10 orase, in Romania. aceste ATM-uri nu doar ca sunt cele mai sigure, insa sunt usor de utilizat de catre clienti, avand o interfata intuitiva. Totodata, un aspect important este faptul ca Coinzix ofera suport telefonic pentru ATM 24/7.

Este important sa stiti ca pentru a vinde cryptomonedele prin acest bancomat, aveti nevoie de un portofel, care functioneaza in acest caz ca un cont bancar. Utilizatorul trebuie sa aiba propriul sau portofel crypto pentru a putea vinde, iar acest transfer se poate realiza doar în termen de cateva minute de la obținerea "Bonului de vanzare" de la aparat.

 

Vinde crypto la ATM

ATM se activeaza prin atingerea ecranului, dupa selectarea limbii, selectati “Vinde BTC” sau “Vinde ETH”. Introduceti suma pe care doriti sa o tranzactionati. Important de retinut, pentru sume mai mari de 5000 veti avea nevoie de un act de identitate.

Introduceti numarul de telefon si selectati “VINDE”. Bancomatul va elibera un cod QR care va contine instructiunile necesare pentru a face plata. Dupa confirmarea tranzactiei in retea veti primi o notificare prin sms dupa care selectati “Tichet de remitere”, scanati codul QR, iar ATM’ul va face plata automant. Recomandam sa pastrati codul QR pana la finalizarea tranzactiei.

Suma minima de tranzactionat la ATM este 100 RON.

 

Despre Coinzix®

Coinzix® este o platforma de crypto exchange, cu sediul in Romania. Misiunea companiei este de a oferi cele mai sigure, convenabile si rapide tranzacții cu criptomonede. Coinzix va pune la dispozitia crypto traderilor din Romania, ATM in peste 10 orase, pentru a putea schimba Bitcoin si Ethereum in RON. Ii puteti gasi si pe Facebook, Twitter si Instagram.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii