Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Codrin Stefanescu si presedintele TSD Bucuresti, exclusi din partid

Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, si presedintele TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, au fost exclusi, joi seara, din partid, pe baza unor rezolutii adoptate de organizatiile de sector din care fac parte, afirma surse din PSD.
Potrivit surselor citate, vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a fost exclus prin intermediul unei rezolutii adoptate, prin vot, in cadrul unei sedinte a Biroului Executiv al organizatiei PSD Sector 4, care a fost convocata joi seara.
Aceleasi surse afirma ca motivul excluderii l-ar constitui faptul ca Stefanescu a creat probleme de imagine partidului. Potrivit altor surse, motivul excluderii din partid a fi fost unul "pueril", dat de faptul ca nu a fost gasita cererea sa de transfer de la organizatia Sectorului 4 la organizatia Sectorului 3.
Presedintele TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, a fost exclus din partid tot joi seara, intr-o sedinta convocata la Organizatia Sectorului 1, la care au participat reprezentanti ai Tineretului Social-Democrat, afirma sursele citate, mentionind ca motivul excluderii ar consta in faptul ca Dumitrescu nu ar reprezenta tinerii din organizatie.
Potrivit surselor mentionate, tot joi seara a avut loc o alta sedinta la Organizatia Sectorului 6, unde s-a adus critici presedintelui autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, precum si purtatorului de cuvint, Octavian Petrovici.
Surse din PSD Bucuresti afirma ca, in spatele acestor actiuni "coordonate", s-ar afla primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, care ar avea acceptul conducerii centrale a PSD si a presedintelui Mircea Geoana.
Potrivit acelorasi surse, s-a profitat de faptul ca atit Dan Ioan Popescu, cit si Codrin Stefanescu si Vlad Dumitrescu nu se afla in tara.
Contactat de MEDIAFAX, purtatorul de cuvint al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici, a confirmat faptul ca joi seara au fost semnate, in cadrul unor organizatii de sector, rezolutiile de excludere din partid a lui Vlad Dumitrescu si Codrin Stefanescu.
"Daca Vlad Dumitrescu si Codrin Stefanescu vor fi exclusi, e foarte grav. Inseamna ca PSD nu mai are nici o sansa", a spus Octavian Petrovici, adaugind ca excluderea celor doi reprezinta "o problema din punctul de vedere al conducerii si al conducatorilor".
Conform Statutului PSD, excluderea din partid "se hotaraste" de organele de conducere ale organizatiei, cu votul majoritatii membrilor acesteia si trebuie confirmata de organul ierarhic superior.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii