Mergi la conţinutul principal

Cocoş Channel

Bieţii jurnalişti au făcut varice la instanţa de judecată care în cele din urmă a decis că fostul soţ al Elenei Udrea trebuie să stea o perioadă, adică măcar 30 de zile, în arest, ca să se gândească dacă a meritat sau nu să îşi tragă aproape 9 milioane de euro în aşa-numita afacere Microsoft. Părerea mea este că a meritat, căci Cocoş şi-a pitit bine banii în străinătăţuri, iar dacă va fi să facă puşcărie parcă văd că o să scape cu 4-5 ani de închisoare acolo, din care va executa doar jumătate şi un pic.
Nu ştiu dacă aţi observat, dar toţi bărbaţii care au atentat la pudoarea (ca să zic aşa) febleţilor din viaţa preşedintelui Traian Băsescu (Elena Băsescu şi Elena Udrea) au ajuns mai devreme sau mai târziu în puşcărie. Şi mă refer acum la Andrei Hrebenciuc (arestat tot pentru 30 de zile), care se ştie că a avut o relaţie de durată cu Elena Băsescu (EBA) şi, desigur, la Dorin Cocoş, care a fost căsătorit cu acte-n regulă cu Elena Udrea. Te pomeneşti că Bodo de la Proconsul, care a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, o să fie şi el arestat zilele astea, mai ales că în trecut a avut "tupeul" să compună un cântec cu numele "De la ruşi vine ploaia".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro