Mergi la conţinutul principal

Coşmarul unei copile - violată de propriul tată

*  un individ a fost arestat pentru infracţiunea de viol în formă continuată, procurorii stabilind că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu fiica minoră, aflată în îngrijirea sa * bărbatul a comis actele sexuale prin constrângere şi profitând de faptul că fata nu se putea apăra

 

 

 

Acuzat că şi-a violat fiica minoră în mod repetat, un individ a fost trimis în spatele gratiilor. Recent, tatăl denaturat a fost arestat pentru infracţiunea de viol în formă continuată, procurorii stabilind că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, aflată în îngrijirea sa. Bărbatul a încercat să scape şi a contestat măsura arestului, însă la instanţa superioară nu a avut câştig de cauză.

Potrivit datelor transmise de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila, luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 decembrie, a unui inculpat cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată. Fapta este prevăzută de art. 218 din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. (1- infracţiunea continuată) din Codul penal, fiind vorba despre 4 acte materiale. Cererea formulată a fost admisă de judecatori din cadrul Judecătoriei Brăila, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o lună de zile. “Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la diferite intervale de timp, respectiv, la data de 20.05.2020, în vara anului 2020, în toamna anului 2020 şi în luna iunie a anului 2021, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale normale cu fiica sa minoră (care se afla în îngrijirea, ocrotirea şi educarea sa), atât prin constrângere, cât şi prin punerea în imposibilitate de a se apăra, precum şi profitând de această stare a persoanei vătămate. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, au arătat procurorii.

În soluţia Judecătoriei Brăila, postată pe site-ul instanţei, se arată că a fost admisă propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului B. I. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 decembrie, până la data de 12 ianuarie 2022, inclusiv, pentru sâvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată. Despre instituirea măsurii arestării preventive a inculpatului fost înştiinţată şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire a persoanei vătămate minore. Soluţia Judecătoriei Brăila a fost pronunţată în data de 14 decembrie şi a rămas definitivă după decizia Tribunalului Brăila, din data de  21 decembrie, când magistraţii au respins contestaţia formulată de inculpat împotriva măsurii de arest.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro