Mergi la conţinutul principal

CNAIR a anunţat semnarea contractului Drumului Expres Buzău-Brăila

• este vorba despre contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila • potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), contractul are o valoare de 16.591.031,97 lei, fără TVA

 

Se fac paşi pentru realizarea Drumului Expres Buzău-Brăila. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A. a anunţat, recent, că a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila. Documentul a fost încheiat cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. şi potrivit CNAIR valoarea totală a investiţiei este de 16.591.031,97 lei, fără TVA, cu o durată de execuţie de 24 de luni.

“Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a elaborat şi depus în data de 19 decembrie 2018 Aplicaţia de Finanţare pentru proiectul «Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila» în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă alocată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiţii, Operaţiunea-Creşterea mobilităţii pe reţeaua rutieră TEN-T globală”, se arată în cadrul comunicatului Companiei.

Tot CNAIR informează că obiectivul general al proiectului (ca parte din reţeaua TEN-T Globală) este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţii interne cu scopul de a crea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro