Mergi la conţinutul principal

CMJ Brăila: ultimele zile de înscrieri la școlile postliceale militare

• 7 iunie este ultima zi de înscriere la școlile postliceale militare pentru tinerii care vor să urmeze o carieră sub drapel • la ora actuală, sunt sute de locuri disponibile pentru școlile ce pregătesc subofițeri și maiștri militari în Forțele Terestre, Forțele Aeriene, Forțele Navale, Logistică și Apărare Cibernetică

 

Ultimele zile de înscriere pentru învățământul postliceal militar, o șansă în plus pentru absolvenții de liceu din Brăila care vor să urmeze o carieră militară în calitate de maiștri militari sau subofițeri.

Potrivit Centrului Militar Județean Brăila (CMJ), înscrierile pentru învățământul postliceal militar se mai pot face până pe data de 7 iunie, fie online, pe https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau la biroul informare-recrutare https://www.recrutaremapn.ro/contactbir.php. Selecția candidaților se va finaliza pe 14 iunie (la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare „General Eremia Grigorescu”), iar examinarea medicală pe 21 iunie, în unitățile sanitare din rețeaua Ministerului Apărării Naționale. Data de 5 iulie este data limită de finalizare a dosarelor.

Iată și locurile disponibile în instituțiile de învățământ militar:

1. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești:

- Maiștri militari: 79

- Subofițeri: 449.

2. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” Buzău:

- Maiștri militari: 120

- Subofițeri: 141.

3. Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța:

- Maiștri militari: 119.

4. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică București:

- Maiștri militari: 32

- Subofițeri: 133.

5. Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu:

- Maiștri militari: 158

- Subofițeri: 160.

Informații suplimentare se pot găsi pe paginile web ale instituțiilor de învățământ militar. Accesați https://linktr.ee/recrutare.mapn pentru toate linkurile necesare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro