Mergi la conţinutul principal

Clubul Sport Plus a demarat proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean”

• proiectul este finanţat de Consiliul Judeţean şi se va încheia la sfârşitul lunii noiembrie • prima acţiune a avut loc la Eforie Sud

 

ACS Sport Plus Brăila a accesat o nouă finanţare la Consiliul Judeţean Brăila, iar proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” conceput de clubul brăilean a demarat în această lună şi se va încheia la finele lui noiembrie.

Prima acţiune din cadrul proiectului a avut loc la Eforie Sud. Cele două grupe, minivolei şi speranţe, au avut zece zile de antrenamente specifice în sală, dar şi la malul marii.

“Este al doilea an, consecutiv, în care beneficiem de sprijinul Consiliului Judeţean. Suntem în plin proces de formare a unui nucleu pentru performanţă. Sprijinul financiar ne ajută să avem continuitate şi sustenabilitate în ceea ce ne-am propus încă de la înfiinţare: readucerea voleiului de senioare la Brăila. Împreună cu Elena Ivan şi cu o consiliere permanentă a cunoscutului tehnician Gheorghe Văraru, sprijiniţi de părinţii ce au înţeles drumul pe care mergem, facem pas cu pas către performanţă”, spune Costi Baciu, preşedintele ACS Sport Plus.

Urmează o perioadă pregătitoare a competiţiei naţionale din calendarul Federaţiei Române de Volei, cu antrenamente intense şi jocuri de verificare. Primul turneu amical va avea loc Iaşi, în perioada 13-14 septembrie, cu participarea a cinci echipe.

Clubul brăilean a înscris două echipe în Campionatul Naţional de volei, una la speranţe, cealaltă la mini-volei. Ambele echipe fac parte din Seria B a acestor competiţii.

La speranţe, în grupa B, sunt următoarele formaţii: CSS Bacău, Sport Land Bacău, CSS Focşani, Sport Plus Brăila, CSM-LPS Brăila, iar la mini-volei seria este formată din CSS Bacău, CSS Focşani, Sport Plus Brăila, CSS Galaţi, CSM-LPS Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro