Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul Rotary a facut donatii pentru sinistratii din Chercea

Clubul Rotary Braila a oferit persoanelor din cartierul Nedelcu Chercea, afectate de inundatiile din vara anului 2005, ajutoare umanitare constind in incaltaminte. Valoarea produselor donate a atins cifra de 8.000 euro. Pentru identificarea persoanelor sinistrate, Clubul a colaborat cu Organizatia "Pro Comunitatea", care are ca obiectiv identificarea problemelor si, totodata, gasirea unor solutii, pentru comunitatea din cartierul "Nedelcu Chercea".
Clubul Rotary (care implineste 101 ani de existenta in Romania) a reusit, dupa reinfiintare, sa atraga fonduri in valoare de aproximativ cinci milioane euro, materializate in ajutoare banesti si ajutoare materiale, destinate comunitatilor locale.
La aceasta actiune, care s-a desfasurat la Casa de Cultura a municipiului Braila, filiala Chercea, Clubul Rotary a fost reprezentat de asistentul guvernatorului Clubului, Paul Bordei, de presedintele Gabriel Gheorghiu, de Marian Pascu (care, incepind cu 30 iunie, va fi presedintele Clubului, pe anul 2006-2007) si Lucian Tilea (secretarul Clubului, in anul 2006-2007).
"Clubul Rotary a hotarit sa identificam si sa oferim datele persoanelor sinistrate. Persoanele care au beneficiat de aceste donatii au fost selectate in urma unui studiu efectuat de catre membrii organizatiei noastre. Selectia a avut la baza (desi a fost cuprinsa toata populatia acestui cartier) criterii de pozitie sociala si de virsta. Sintem deschisi la o colaborare pe termen lung cu Clubul Rotary deoarece in Chercea, problemele sint foarte multe si variate" ne-a declarat Mariuta Grosu, presedintele Organizatiei "Pro Comunitatea". Potrivit afirmatiilor asistentului guvernatorului Clubului Rotary, Paul Bordei, Clubul se straduieste sa infiinteze noi proiecte, care sa vina in ajutorul comunitatilor de genul celei din cartierul "Nedelcu Chercea"
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii