Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul Orizont 64 si-a adjudecat trei titluri judetene

In urma cu citeva zile, s-a incheiat editia din acest an a Campionatului judetean de sah pentru copii si juniori.
Concursul s-a desfasurat tur-retur, fiecare jucator avind cite o ora la dispozitie pentru a-si apropia victoria.
La categoria 8-10 ani, podiumul a fost ocupat de jucatorii clubului Orizont 64, Adrian Gojan, Dragos Cristache si Ciprian Tiganoiu, sportivi pregatiti de candidatul maestru Ionel Balcan.
La categoria de virsta 12-14 ani, titlul de campion judetean i-a revenit lui Daniel Martian, de la acelasi club, pozitia a doua fiind ocupata de colegul sau, Sabin Bucataru.
Clubul Orizont 64 a mai cistigat un titlul prin Sebastian Radu, jucator care a reusit sa ocupe prima pozitie la categoria de virsta 18-20 de ani.
Concursul a fost organizat de catre Directia pentru Sport a judetului si clubul Orizont 64 iar primii clasati au primit diplome, medalii si dulciuri.
Cistigatorii etapei judetene vor participa in perioada 13-19 aprilie la finala Campionatului National de sah pentru copii si juniori, competitie care se va desfasura in statiunea Predeal.

Ciprian Tiganoiu a cistigat prima editie a concursului de sah "Iscusinta mintii"

In luna martie s-a mai desfasurat un concurs de sah, la Scoala "Mihu Dragomir", sub numele "Iscusinta mintii", turneu la care au participat elevi cu virste cuprinse intre 8 si 10 ani.
Fiindca la start s-au inscris multi jucatori, s-a jucat in sistem eliminatoriu, iar concursul a fost cistigat de Ciprian Tiganoiu, un sportiv in virsta de opt ani si jumatate, legitimat la clubul Orizont 64.
"A fost un concurs interesant, dinamic, iar ambitia si spiritul de competitie al copiilor au fost recompensate cu diplome si carti de catre organizatori, in cazul de fata invatatoarele Anghelusa Craciun si Viorica Tandara", declara Ionel Balcan, arbitrul concursului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii