Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul "Orizont 64" participa cu opt sahisti la nationalele de copii si juniori

Sahistii de la "Orizont 64" fac ultimele pregatiri in vederea Campionatelor Nationale pentru copii si juniori ce se vor desfasura peste o saptamina in statiunea Amara.
Delegatia clubului brailean, formata din opt sportivi, va participa la toate sectiunile de sah, clasic, rapid si blitz.
La categoria de virsta, copii 8 ani, Dragos Cristache, unul dintre favoritii la medalii la sah clasic, va concura si la celelalte doua sectiuni la care sint inscrisi si colegii lui Eros Teodorescu si Danut Mocanu.
La sah rapid si la sah blitz, dar la categoria de virsta 10 ani vor concura Adrian Gojan, Ciprian Tiganoiu, Bogdan Capatina si Gabriel Voicu.
Un alt component valoros al clubului "Orizont 64", Daniel Dragos Martian, va incerca sa reediteze succesele din anul precedent la toate cele trei sectiuni.
"Finalele de anul acesta vor bate recordul privind numarul de participanti, deoarece incepind cu aceasta editie se vor acorda medalii si la categoria de virsta 8 ani. Speram sa obtinem rezultate mai bune decit anul trecut, tinind cont de faptul ca sportivii nostri au deja experienta competitionala, ei avind deja una-doua participari in concursuri de acest gen" a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului "Orizont 64".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii