Mergi la conţinutul principal

Clubul Luceafărul a fost vizitat de Moş Crăciun

Sâmbăta trecută, Moş Crăciun le-a adus daruri micuţilor fotbalişti de la Luceafărul Brăila. La festivitate au fost prezente două foste glorii ale fotbalului brăilean care s-au implicat în activitatea clubului de fotbal, Vasile Brătianu şi Dumitru Bulancea, precum şi foştii fotbalişti care au plecat de la Brăila la două cluburi importante din România, Viitorul Constanţa, echipa lui Gheorghe Hagi, şi anume Dan Panait, căpitanul naţionalei U18, Mădălin Androne, Ionuţ Gurău, Mădălin Calu precum şi şi Tiberiu Subţirică, Liviu Gheorghe, Cătălin Bardaş, Andrei Ionescu, Mădălin Enache şi Cătălin Milea, care s-au transferat la Dinamo Bucureşti. A mai fost prezent şi Sorinel Sima, care în urmă cu puţin timp a optat pentru echipa din Craiova. Nu a putut răspunde prezent invitaţiei Florinel Coman, pentru că s-a aflat cu echipa României la un turneu amical în Franţa. Toţi fotbaliştii menţionaţi au vorbit în faţa celor care abia acum învaţă tainele sportului rege sub bagheta antrenorilor Vasile Brătianu, Nicuşor Baldovin şi Marius Coman.
"Muncă, disciplină şi iar muncă, aceasta este reţeta succesului în fotbal, ca dealtfel în oricare altă ramură sportivă", a fost recomandarea făcută micuţilor fotbalişti de Vasile Brătianu.
La finalul acţiunii, Moş Crăciun a fost generos cu micuţii fotbalişti.
"Mă bucur că am făcut pasul la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi sper ca în jumătate de an să debutez în Liga Naţională de fotbal. La început vreau să joc pentru Viitorul Constanţa, apoi să fac pasul la o formaţie de top din ţară. Eu personal mi-aş dori să ajung la Steaua, dar nu voi refuza nicio ofertă care va veni de la alte formaţii", a declarat Dan Panait.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro