Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul "Kiwanis" a oferit daruri unor elevi ai Liceului de Arta

Mos Craciun a trecut, ieri, pe la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" pentru a oferi daruri unor copii talentati si cu posibilitati materiale reduse. Rolul de mesageri ai Mosului a fost asumat de membrele Clubului "Kiwanis" Braila, care au adus cadouri pentru 20 de elevi din clasele I-X, copii cu rezultate scolare bune, dar care provin din familii cu venituri mici. Actiunea s-a petrecut in jurul unui brad frumos impodobit si a coincis cu sosirea grupului de colindatori de la Palatul Copiilor si Elevilor, condusi de profesorul Virgil Cernat, care au completat atmosfera specifica de Craciun printr-un un program special de colinde. Directorul Liceului "Hariclea Darclee" s-a bucurat de aceasta intimplare pentru ca pe linga pungutele cu daruri, elevii liceului au primit si un frumos cadou muzical care le-au bucurat sufletele inainte de Craciun. Dupa ce si-au incheiat colinda, colindatorii au fost rasplatiti cu dulciuri.
Gestul facut de Clubul "Kiwanis" de a-i bucura pe copiii mai nevoiasi cu cadouri de Craciun a fost urmare a carnavalului organizat nu demult la Liceul "Nicolae Iorga". Petrecerea care a avut loc chiar in seara Sfintului Andrei a reunit peste trei sute de copii din mai multe institutii de invatamint. Programul distractiv a inclus atunci si o tombola si o colecta de donatii. Potrivit presedintelui Clubului "Kiwanis" Braila, Marioara Rosioru, fondurile rezultate in urma carnavalului au fost destinate exclusiv copiilor cu aptitudini intelectuale remarcabile, dar fara posibilitati materiale, acestia fiind selectati cu sprijinul conducerilor institutiilor de invatamint din care provin.
Actiunile caritabile ale Clubului "Kiwanis" Braila continua astazi, in judet, la Tudor Vladimirescu, unde 90 de elevi de gimnaziu si 36 de prescolari se vor putea bucura de primirea unor cadouri din partea organizatiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii