Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul "Kiwanis Danubius", alaturi de copiii nevoiasi

Clubul "Kiwanis Danubius" Braila a organizat, simbata, in sala de sport a Liceului "Nicolae Iorga" un carnaval la care au fost invitati
copii din mai multe scoli brailene. Evenimentul intitulat "Copilarie in costum de carnaval" a urmarit atit divertismentul copiilor, cit si un scop caritabil, fondurile strInse din donatii si din vInzarea produselor realizate urmind sa fie oferite, cu ocazia sarbatorii Craciunului, unor copii cu posibilitati materiale reduse. "Am dedicat acest carnaval, pe de o parte, stringerii de fonduri pentru a veni in sprijinul copiilor mai vitregiti de soarta, si in al doilea rind pentru a oferi micilor nostri invitati momente de distractie potrivite virstei lor si un bun prilej de socializare. Este totodata si o buna lectie de educatie civica, deoarece invata sa imparta ce au cu ceilalti, mai putin norocosi, pentru care orice clipa de atentie din partea semenilor este o bucurie nemarginita", a motivat Marioara Rosioru, presedintele Clubului "Kiwanis Danubius" Braila. Costume si accesorii de carnaval, masti, peruci, machiaj in toate culorile, decoratiuni speciale, muzica antrenanta, toate la un loc contribuind la o petrecere pe cinste. Organizarea carnavalului a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean, din partea caruia au participat Lilliana Tudoran, inspector scolar general, si Dorin Sipos, inspector de specialitate. Membrele Clubului, printre care Geta Paraschiv - secretar, prof. Ligia Eseanu, inv. Mioara Sipos, Victorita Gheorghe, director al Transfond BNR - Filiala Braila, Didi Musat, Gabriela Pascu, Mariana Pana, Mariana Dragomir si Daniela Visan au pus la punct mai multe concursuri specifice: scaunele muzicale, parada costumelor, concurs de spart baloane, concurs de dans si o tombola la care marele premiu a fost un telefon mobil. Cel mai dulce moment a fost cel al vinzarii de prajituri, bani care au completat donatiile personale ale copiilor, colectate intr-o urna special amenajata. Rodul adunat in urma carnavalului va ajunge, saptamina viitoare, la copiii nevoiasi, in cadrul unei serbari de Mos Craciun, organizate la Scoala nr. 8.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii