Mergi la conţinutul principal

Clubul CS Kasai Brăila are campioni în devenire

* sportivii pregătiți de sensei Nicu Mihai, majoritatea începători, pe podium la Cupa “Moș Crăciun” la karate tradițional

 

Printre cei 100 de participanți la Cupa “Moș Crăciun” la karate tradițional, competiție organizată în weekend-ul trecut de clubul Sessu Bama Yama, s-au regăsit și karateka de la CS Kasai Brăila, marea majoritate a sportivilor pregătiți de sensei Nicu Mihai având vârste mici, dar și puțină experiență. Cu toate acestea, experiența de peste 30 de ani a antrenorului care a reușit să-și motiveze sportivii și-a spus cuvântul.

În vârstă de doar 5 ani și jumătate, Alina Iaurum s-a clasat pe locul al treilea în concursul copiilor 4. La categoria copiilor 3, clubul brăilean a avut doi sportivi pe podium, pe Antonia Cosma, care s-a clasat pe locul al doilea, la kata individual și pe Manuel Cotigă, sportiv care se antrenează într-un cadru organizat de doar cinci luni, care s-a clasat pe poziția a treia la kata individual. Ștefan Cabuz a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere la kata, în concursul copiilor 2.

La cadețI, clubul CS Kasai Brăila și-a trecut în palmares două locuri trei prin Andreea Bunea și Cosmina Epuraș.

Evoluții promițătoare, cu clasări în apropierea podiumului, au mai avut Angelin Mihalașcu, Aman Irimia, Ana Maria Horvat, Denisa Epuraș, David Brânză și Andrei Pungă.

“Sunt foarte mulțumit de evoluțiilor sportivilor clubului nostru. Majoritatea sunt copii care practică acest sport de 5-6 luni. Ei sunt la primul concurs de amploare și s-a văzut că au potențial. Emoțiile unui debut în competiții au făcut ca unii dintre sportivii delegației noastre să nu urce pe podium. Trebuie să remarc faptul că a fost un concurs foarte bine organizat de Cornel Mușat”, ne-a declarat sensei Nicu Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro