Mergi la conţinutul principal

Clubul Bukyo a cucerit 16 medalii la «Cupa Făgăraş» la karate SKI

La "Cupa Făgăraş" la karate SKI, competiţie internaţională, la care anul acesta au participat 240 de sportivi de la 13 cluburi, Bukyo Brăila a obţinut 16 medalii, 4 de aur, 6 de argint şi 6 de bronz. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Bogdan Botea şi Cristian Smochină, însă toţi sportivii deplasaţi la această competiţie şi-au realizat obiectivele. La acest concurs sportivii brăileni au fost însoţiţi de antrenorii Eugen Botea (3 dan) şi Ionel Demengiu (1 dan).
"Eu sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat la această competiţie, mai ales că, în afară de cei mai buni karateka din ţară au venit sportivi valoroşi şi din Slovenia. Bogdan Botea şi Cristian Smochină s-au evidenţiat în mod deosebit, dar pe ansamblu, clubul nostru a făcut din nou o impresie frumoasă", a declarat sensei Eugen Botea.

Rezultatele obţinute de reprezentanţii clubului Bukyo:
- kata individual: Rareş Ioan - locul întâi la categoria de vârstă 8-9 ani; locuri doi - Teodor Solomon la 10-11 ani şi Cezara Vlad la 14-15 ani; locuri trei - Alexandra Constantin şi Cristian Smochină, ambii la 12-13 ani, Bogdan Botea, la 14-15 ani şi Aurelian Meiroşu, la plus 35 ani.
- kata echipe: locuri doi - Cosmin Miron, Cristian Smochină, Ioana Chiriţă, la 13-15 ani, Florin Chirică, Alexandru Măzăreanu, Bogdan Botea, la plus 16 ani.
- kumite individual: locuri întâi - Cristian Smochină, la 12-13 ani, Cezara Vlad şi Bogdan Botea, ambii la 14-15 ani; locuri doi - Ioana Chiriţă, la 14-15 ani, Aurelian Meiroşu, la plus 35 ani open; locuri trei - Cosmin Miron, la 12-13 ani, Alexandru Măzăreanu, la plus 18 ani.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro