Mergi la conţinutul principal

As Club Debate - o modalitate de dezvoltare a talentelor oratorice

Vineri, s-a inaugurat la Braila "As Club Debate", primul club de dezbateri pentru elevii braileni. In deschiderea evenimentului, profesoara Georgiana Troia de la Grupul Scolar "Anghel Saligny" a vorbit despre importanta existentei unui asemenea club si cum poate ajuta la dezvoltarea individuala a copiilor. Eleva Anca Pascu, presedinta Consiliului Judetean al Elevilor, a apreciat ca infiintarea acestui club este o mare realizare pentru organizatia pe care o reprezinta. "Invit toti elevii sa participe la actiunile acestui club de dezbateri pentru ca vor ramine cu abilitati oratorice de mare folos. Ne-am propus sa mergem si noi in alte orase, sa participam la competitii de gen si vrem sa cistigam, chiar daca nu avem experienta fata de alte cluburi similare din tara", a spus Anca Pascu.
La inaugurarea clubului brailean au fost invitati reprezentanti ai Clubului de dezbateri Argo din Ploiesti, care au facut si o demonstratie pe tema "Lumea e o scena pe care actorii se schimba tot timpul". Ei au asimilat lumea cu scoala, actorii cu elevii si profesorii cu regizorii, aducind dezbaterea intr-o zona foarte accesibila lor si cunoscuta. Dezbaterea a fost coordonata de Adrian Anton si Ana Rus din Ploiesti.
Intilnirile au continuat si simbata, de la ora 16.00, cind brailenilor le-au fost prezentate tactici si metode folosite in dezbaterile publice. La aceste evenimente a participat si directorul Grupului Scolar "Anghel Saligny", prof. Petruta Simionescu, alaturi de alti citiva profesori din scolile brailene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu