La Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" au început înscrierile pentru Clubul de vacanţă, care se va desfăşura în perioada 2 - 7 februarie, vacanţa intersemestrială. Copiii care doresc să participe la Clubul de vacanţă trebuie să posede permis de intrare la Biblioteca Judeţeană. Înscrierile se fac la Secţia Mediatecă, în limita locurilor disponibile, un copil putându-se înscrie la cel mult două ateliere.
Activităţile se desfăşoară zilnic între orele 11.00 - 13.00.
Luni, 2 februarie, la Ludotecă va avea loc un Atelier de handmade, coordonat de prof. Ionela Fedmaşu şi Liliana Rusu. Se pot înscrie maxim 25 de copii cu vârste între 4 şi 10 ani.
Marţi, 3 februarie, în acelaşi loc, are loc un atelier de filosofie pentru pici numit "În ţara lui Bine sau Rău", coordonat de prof. Oana Gheţu. Şi aici se pot înscrie maxim 25 de copii cu vârste între 4 şi 10 ani. În aceeaşi zi, la secţia Împrumut pentru Adulţi, se va desfăşura un Atelier Handmade, coordonat de Valerica Oprişan la care se pot înscrie maxim 20 de copii mai mari de patru ani. Miercuri, 4 februarie, la Ludotecă, are lor acţiunea "Ora de sport", coordonată de prof. Rodica Grigore. Şi aici se pot înscrie maxim 20 de participanţi cu vârste între 4 şi 10 ani. La secţia Împrumut pentru Adulţi va avea loc un Atelier de pictură, coordonat de prof. Marilena Ioanid. Se pot înscrie maxim 15 participanţi, fără limită de vârstă.
Joi, 5 februarie, la Ludotecă, este organizat Quilling pentru pici, acţiune coordonată de Quilling by Monica. Aici se primesc cel mult 20 de copii cu vârste între 7 şi 10 ani. La secţia Împrumut pentru Adulţi, bibliotecarul Silvia Iacob va coordona atelierul "În vacanţă prin România", la care pot participa maxim 15 copii cu vârste între 9 şi 12 ani. De asemenea, la Mediatecă va avea loc un atelier de "Reciclare creativă", coordonat de prof. Marilena Ioanid. Se pot înscrie maxim 15 participanţi, cu vârste peste 10 ani.
În ultima zi a vacanţei, vineri, 6 februarie, la Ludotecă, micuţii se vor distra la atelierul "Micii bucătari şi cofetari", coordonat de prof. Violeta Leocă. Se pot înscrie maxim 20 de participanţi, cu vârste între 4 şi 10 ani. La secţia Împrumut pentru Adulţi va avea loc un Atelier de Quilling, sub coordonarea bibliotecarilor din secţie la care se pot înscrie maxim 20 participanţi cu vârsta peste 7 ani.