Mergi la conţinutul principal

Cloşcă şi Mateo, acţionaţi în judecată de Mercedes pentru grave prejudicii de imagine produse brandului

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei în cursul zilei de miercuri, 30 noiembrie 2016, grupul Daimler AG, din care face parte şi Mercedes Benz, anunţă că îşi rezervă dreptul de a-i acţiona în judecată pe numiţii Simion Cloşcă şi Matei Fecioru, din Brăila, pentru grave prejudicii aduse firmei. Conducerea Daimler consideră că gestul cetăţenilor Cloşcă şi Fecioru, de a pătrunde cu autoturismele lor marca Mercedes pe o alee rezervată traficului pietonal şi parcarea acestora într-un vizibil dispreţ public faţă de valorile civice şi morale a prejudiciat imaginea grupului. „Am luat act cu mare dezamăgire de iniţiativa deloc lăudabilă a domnilor Fecioru şi Cloşcă de a-şi parca autoturismele marca Mercedes într-o zonă destinată pietonilor. Domnii Fecioru şi Cloşcă figurează în baza noastră de date ca fiind proprietari de Mercedes, iar maşinile care au apărut în spaţiul public, prin intermediul mass media şi a reţelelor de socializare, se află în custodia celor două persoane menţionate anterior. Grupul Daimler condamnă public gesturile făcute de domnii Cloşcă şi Fecioru, pe raza municipiului Brăila, mai exact pe str. Mihai Eminescu, şi anunţă că a demarat deja procedurile pentru a-i responsabiliza civilmente pe cei doi pentru că au supus în mod conştient, voit chiar, oprobiului public brandul Mercedes-Benz”, se arată în comunicatul de presă Daimler AG.

De asemenea, pentru a-şi proteja pe viitor imaginea faţă de astfel de indivizi care afundă în noroi prestigiul Mercedes, responsabilii Daimler AG au de gând să introducă criterii de integritate la achiziţionarea unui autoturism Mercedes, după modelul celor de la Ferrari. Astfel, compania îşi propune ca modelele Mercedes să nu mai poată fi cumpărate de toţi cocalarii cu bani, care apoi ajung să facă de râs brandul în public. Cât despre intimaţii Simion Cloşcă şi Matei Fecioru, prin decizia instanţei ei ar putea fi obligaţi ca pe viitor să nu mai conducă autoturisme marca Mercedes, ci cel mult biciclete Pegas. (Clarvăzătoarea Maria MERCEDESA)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro