Mergi la conţinutul principal

CLM Brăila, în formulă completă: PNL-istul Ionel Alexandru și-a depus jurământul, în sistem videoconferință

* după demisia lui Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților, judecătorii au validat mandatul următorului membru supleant de pe lista PNL Brăila pentru CLM * este vorba despre Ionel Alexandru, care și-a depus jurământul de credință, joi, 26 noiembrie, într-un format atipic, în sistem video

 

 

 

Consiliul Local Municipal Brăila funcționează în prezent în formulă completă, cu 27 de membri, așa cum a stabilit electoratul la Alegerile Locale din luna septembrie. Asta, după ce în ședința ordinară a CLM Brăila de joi, 26 noiembrie, și-a depus jurământul de credință încă un membru supleant de pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în Alegeri. Mai exact, este vorba despre Ionel Alexandru (Inspector SSM, frezor), cel care ocupă poziția 11 pe listă liberalilor. Acesta l-a înlocuit pe Adrian Tabarac, care a decis să demisioneze din CLM, nemulțumit de echipa interimară de conducere a partidului, dar și de lista de candidați a PNL la Alegerile Parlamentare. Tabarac s-a înscris în cursa electorală, ca independent, pentru un fotoliu de deputat.

Revenind la ședința CLM, aceasta s-a desfășurat în sistem video, pentru a limita răspândirea noului coronavirus, astfel că Alexandru este singurul membru CLM care și-a depus jurământul de credință într-un format atipic. Liberalul s-a aflat în biroul primarului Municipiului, Marian Dragomir, alături de acesta, de președintele de ședință, Loredana Badiu, precum și de secretarul general al Municipiului, Ion Drăgan, în timp ce restul membrilor Consiliului au participat la lucrările plenului cu ajutorul unor tablete.

După ce și-a depus jurământul de credință și și-a luat în primire mandatul, Ionel Alexandru a putut participa mai departe la lucrările ședinței.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro