Skip to main content

CJ vrea sa cumpere teren pentru podul peste Dunare

CJ Braila va incepe, in cursul saptaminii viitoare, negocierile cu proprietarii de teren din zona in care ar urma sa se construiasca podul suspendat peste Dunare. In acest sens, consilierii judeteni au aprobat, ieri, infiintarea unei comisii de negociere, care sa se ocupe de aducerea la CJ a celor aproximativ 52.000 de mp de teren aflat in acest moment in posesia unor diversi proprietari privati. Totodata, s-a decis preluarea din administrarea Penitenciarului Braila, a CLM Braila si a Directiei Silvice Braila a unei suprafete totale de inca aproape 100.000 de mp, care va fi trecuta in domeniul public al judetului Braila cu destinatia precisa - Pod peste Dunare. "Comisia va avea grija sa negocieze cu oamenii pina in plafonul fixat de evaluator. Nici un leu mai mult. Daca cineva o sa ceara exagerat de mult, exista si varianta exproprierii. Dar noi speram ca lumea sa vinda la un pret rezonabil si real", a precizat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
Desi toate proiectele vizind obiectivul de investitii "Pod peste Dunare" au fost votate in unanimitate de catre consilieri, au aparut si probleme, semnalate atit de membrii plenului cit si de presedintele CJ si vicepresedintele acestuia, legate de modul de intocmire a proiectelor. Stancu, enervat la un moment dat de faptul ca in proiecte s-au strecurat chiar mai multe nereguli si greseli ca de obicei, a solicitat vicepresedintelui Moisescu sa faca o ancheta interna pe aceasta tema: "Aceste proiecte au fost facute de niste neprofesionisti. Nu imi dau seama cum puteti sa faceti asemenea greseli. Doamna Moisescu, va rog sa faceti o ancheta si sa imi spuneti ce s-a intimplat, ca nu se poate asa ceva".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu