Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CJ vrea sa cumpere teren pentru podul peste Dunare

CJ Braila va incepe, in cursul saptaminii viitoare, negocierile cu proprietarii de teren din zona in care ar urma sa se construiasca podul suspendat peste Dunare. In acest sens, consilierii judeteni au aprobat, ieri, infiintarea unei comisii de negociere, care sa se ocupe de aducerea la CJ a celor aproximativ 52.000 de mp de teren aflat in acest moment in posesia unor diversi proprietari privati. Totodata, s-a decis preluarea din administrarea Penitenciarului Braila, a CLM Braila si a Directiei Silvice Braila a unei suprafete totale de inca aproape 100.000 de mp, care va fi trecuta in domeniul public al judetului Braila cu destinatia precisa - Pod peste Dunare. "Comisia va avea grija sa negocieze cu oamenii pina in plafonul fixat de evaluator. Nici un leu mai mult. Daca cineva o sa ceara exagerat de mult, exista si varianta exproprierii. Dar noi speram ca lumea sa vinda la un pret rezonabil si real", a precizat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
Desi toate proiectele vizind obiectivul de investitii "Pod peste Dunare" au fost votate in unanimitate de catre consilieri, au aparut si probleme, semnalate atit de membrii plenului cit si de presedintele CJ si vicepresedintele acestuia, legate de modul de intocmire a proiectelor. Stancu, enervat la un moment dat de faptul ca in proiecte s-au strecurat chiar mai multe nereguli si greseli ca de obicei, a solicitat vicepresedintelui Moisescu sa faca o ancheta interna pe aceasta tema: "Aceste proiecte au fost facute de niste neprofesionisti. Nu imi dau seama cum puteti sa faceti asemenea greseli. Doamna Moisescu, va rog sa faceti o ancheta si sa imi spuneti ce s-a intimplat, ca nu se poate asa ceva".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii