Mergi la conţinutul principal

CJ Brăila caută transportatori pe rutele spre Blasova, Maraloiu şi Mănăstirea Măxineni

Consiliul Judeţean Brăila a transmis către Serviciul de Atribuire Electronică în Transporturi al Agenţiei pentru Agenda Digitală a României solicitarea de organizare a unei licitaţii pentru atribuirea a trei trasee pe raza judeţului nostru. Potrivit anunţului, este vorba despre traseul Brăila - Lunca - Blasova (neatribuit), apoi de traseul Făurei - Ianca - Maraloiu (rămas liber după ce fostul operator "Duotex Com" a renunţat la licenţa de traseu) şi, în fine, Brăila - Latinu - Mănăstirea Măxineni (neatribuit).
Calendarul procedurii propus de către autoritatea locală prevede ca de vineri, 11 martie, până miercuri, 16 martie, operatorii de transport interesaţi să depună ofertele în format electronic, urmând ca duminică, 27 martie, să se deruleze efectiv şedinţa de atribuire.
De menţionat că toate cele trei trasee fac parte din "Programul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate pentru reţeaua de trasee din judeţul Brăila", valabil până în 30 iunie 2019.
Reluarea procedurii spre Blasova, în Insula Mare a Brăilei, vine după recenta atribuire a concesiunii lacului Blasova şi în contextul în care în zonă se lucrează de zor la un proiect investiţional privind realizarea unei unităţi de alimentaţie publică chiar pe malul lacului. Mai rămâne ca autorităţile să reabiliteze şi drumul de acces spre lacul Blasova, mai cu seamă sectorul spre intersecţia cu magistrala rutieră a Insulei - DJ 212A.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro