Skip to main content

Cititorii fideli au cistigat din nou cu Obiectiv Vocea Brailei

Zece braileni au cistigat sute de lei cu "Obiectiv Vocea Brailei". Norocosii sint cititori fideli care au participat la concursul "Te abonezi si cistigi". Cistigatorii au fost desemnati in cursul serii de luni, 1 octombrie, in cadrul tragerii la sorti, care a avut loc la Mega TV. Dintre nenumaratele taloane, norocoasele au fost cele apartinind cititorilor: Viorel Negru - 39 de ani, Anisoara Popa - 61 de ani, Neculai Dolea - 54 de ani, Tanase Buruiana - 64 de ani, Maria Iancu - 72 de ani, Elena Doraliu - 32 de ani, Dumitra Gheorghe - 66 de ani, Stefan Spiridon - 59 de ani, Cristache Tarhoaca - 64 de ani, Nicolae Georgescu - 72 de ani.
Cele 10 persoane au cistigat premii de cite 100 de lei fiecare. Pentru a putea participa la concurs cei interesati ar fi trebuit sa se aboneze la cotidianul nostru pe o perioada de cel putin 3 luni, sa decupeze taloanele din ziar, sa le completeze si sa le trimita la sediul nostru din str. 1 Decembrie 1918, bl. 3A, la cutiile postale pentru C.P. 48, O.P. nr. 1 sau la centrele de mica publicitate pina in data de 28 septembrie. Cititorii puteau participa la concurs cu un numar nelimitat de taloane. Cei 10 cistigatori sint asteptati la sediul redactiei noastre in data de 10 octombrie pentru a-si ridica premiile. Cititorii trebuie sa se prezinte pentru a-si ridica banii intre orele 10.00 - 13.00, respectiv, 15.00 - 17.00, cu buletinele de identitate si cu chitantele eliberate in momentul cind au incheiat abonamentele. O noua editie a concursului va avea loc in aceasta luna cind alti 10 braileni vor cistiga cite 100 de lei. Tragerea la sorti va avea loc in ziua de miercuri, 31 octombrie, ora 18.00 si va fi transmisa in direct de catre televiziunea locala Mega TV.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu