Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CitiFinancial a adus in Braila "Magazinul de credite"

Citibank Romania SA a inaugurat, ieri, la Braila, a 18-a agentie CitiFinancial din reteaua sa nationala, unitatea urmind sa functioneze pe B-dul Dorobantilor nr.5, vizavi de Catedrala.
Deschiderea oficiala a avut loc in prezenta directorului CitiFinancial Romania, John Heys si a directorului retelei de agentii CitiFinancial, Nicolae Scripcariu. Autoritatile locale brailene au fost repezentate de subprefectul Dumitru Popa, vicepresedintele Consiliului Judetean, Niculina Moisescu si viceprimarul Daniela Vasioiu.
Agentia braileana sau, mai bine zis, "Magazinul de credite", noul concept de banca promovat de CitiFinancial, este deservita de 3 consilieri de credite, sub conducerea directorului Adrian Iordachescu, oferind clientilor persoane fizice produse de creditare pentru nevoi personale nespecificate, fara garantii personale.
Persoanele care pot beneficia de creditele CitiFinancial trebuie sa aiba intre 21 si 75 de ani si un venit minim net de 270 RON lunar. Suma imprumutata poate fi de la 1.000 RON la 45.000 RON, in functie de venitul celui care solicita creditul.
Creditul se achita lunar, la data stabilita, prin transfer bancar, in numerar la sediile bancii sau la oficiile Postei Romane sau prin serviciul Easy Payments.
Citigroup este prezent in Romania, prin Citibank Romania SA, inca din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public si organizatiilor non-profit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii