Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cite un Volkswagen Touareg pentru Mitroi si Silvi

Ministerul Administratiei si Internelor a achizitionat peste o suta de Volkswagen Touareg pentru prefectii si sefii inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta, autoturismele de lux fiind o necesitate pentru “gestionarea situatiilor de urgenta''.
Potrivit Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in conformitate cu prevederile HG 302 din 2 martie 2006, institutia a fost autorizata sa incheie contracte de achizitii publice pentru “gestionarea cu maxima eficienta a situatiilor de urgenta si diminuarii la maxim a riscurilor si efectelor acestora”.
MAI precizeaza ca printre solutiile preconizate in vederea indeplinirii obiectivelor propuse se numara achizitionarea de autovehicule cu capacitate de trecere corespunzatoare unor conditii de teren greu accesibil si dotate cu echipamente specifice (comunicatii, avertizare acustica-optica, elemente de protectie tip grilaj etc.).
A fost organizata o licitatie deschisa, fiind depuse trei oferte, iar in urma analizarii acestora, comisia de specialitate a desemnat cistigatoare firma Porsche Romania SRL. Astfel, s-a atribuit contractul de furnizare pentru 103 autovehicule marca Volkswagen Touareg - 2.5 R5 TDi (cutie manuala), valoarea totala a contractului incheiat fiind de 16.522.436 de lei (4,5 milioane de euro).
Masinile sint platite integral la livrare, 25 de judete fiind deja dotate cu aceste autovehicule. Pina ieri, in Braila nu ajunsesera cele doua masini.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii