Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cioban tilharit in Gara Traian Sat

Autorii unei tilharii petrecute, luna trecuta, in Gara Traian Sat, au fost trimisi in judecata, zilele acestea, prin rechizitoriul Parchetului de pe linga Tribunalul Braila, ei urmind a fi adusi, vrind-nevrind, in boxa acuzatilor. Arestati preventiv inca de la savirsirea faptei, Florin Beranda, 25 de ani, individ care a mai fost condamnat pentru ultraj, si Stan Perianu, de 28 de ani, recidivist (condamnat de mai multe ori pentru furt), risca o noua pedeapsa privativa de libertate. Ei l-au atacat pe un cioban care adormise in gara, l-au batut mar si i-au luat banii pe care-i avea la el dupa ce, mai inainte, chefuisera impreuna la un cafe-bar.
Originar din Stoicanu, comuna Foltesti, judetul Galati, Tanase Ungureanu, in virsta de 41 de ani, a lucrat ca cioban la mai multe cirduri de oi de pe raza comunei Traian, pina in noiembrie 2005. Pe 4 noiembrie, el s-a decis sa vinda cele trei oi pe care le avea la turma si sa-si incerce norocul in alta parte. Dupa ce-a obtinut suma de 4 milioane de lei, Ungureanu s-a dus sa se cinsteasca la cafe-barul din Gara Traian Sat, impreuna cu inculpatul Florin Beranda si cu un cunoscut. In jurul orei 19.00, ciobanul chefliu a purces la un alt local din comuna Traian, insotit de acelasi Beranda, apoi, la ora 22.00, s-a dus sa mai dea alcool pe git la discoteca din apropiere. Intre timp, si-a facut aparitia si recidivistul Stan Perianu. Se facuse deja ora 1.00 cind Ungureanu, beat mort, s-a dus in Gara Traian Sat. De beat ce era, el a adormit pe o banca. Stiind ca ciobanul are bani la chimir, Beranda si Perianu s-au hotarit sa-l caute si sa-l jefuiasca. Ei l-au surprins pe acesta in timp ce dormea dus, i-au pus mina la gura si i-au sustras initial 100.000 de lei, apoi si restul banilor. Pagubitul a inceput sa tipe, motiv pentru care banditii i-au pus haina in cap si au inceput sa-l loveasca, cu miinile si cu picioarele.
Dupa agresiune, victima a mers cum a putut la impiegatul de miscare, ulterior fiind sesizata Politia TF. Pe data de 11 noiembrie 2005, Florin Beranda si Stan Perianu au fost retinuti, iar mai apoi arestati preventiv, sub acuzatia de tilharie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii