Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci posturi scoase la concurs de Organismul Intermediar POS-DRU

Pe 12 si 16 octombrie sint stabilite concursurile pentru cinci functii de consilieri in cadrul Organismului Intermediar Regional al Programului Operational Sectorial - Dezvoltare Resurse Umane (POS - DRU), o directie in cadrul Ministerului Educatiei Nationale.
Pe 12 octombrie este stabilit concursul pentru un post de consilier I si un post de consilier II. Acesta se va sustine la sediul Directiei Organismului Intermediar POS-DRU de la Bucuresti, str. Spiru Haret nr. 12, cam. 15, sect. 1 Bucuresti. Dosarele pentru aceste posturi se pot depune pina pe 9 octombrie, data postei. Concursul consta intr-un interviu si o proba scrisa.
Pe 16 octombrie este stabilit un alt concurs de catre aceeasi institutie, pentru alte trei posturi, consilier I, consilier II si consilier IA. Dosarele se pot depune pina pe 13 octombrie la adresa amintita.
Dosarele trebuie sa contina: o cerere tipizata, copii dupa actele de studii, un curriculum vitae, recomandare de la ultimul loc de munca, copie dupa cartea de munca, cazier sau declaratie pe proprie raspundere, adeverinta de sanatate, copie dupa buletin sau carte de identitate. Pentru fiecare post se impun anumite conditii specifice. Pentru postul de consilier I conditiile sint: vechime minim doi ani, studii universitare de lunga durata in domeniul juridic, cunoasterea foarte buna a limbii engleza, cunoasterea operarii pe calculator. Pentru postul de consilier II se cere vechime minim doi ani, studii universitare de lunga durata in domeniile economic, financiar, contabilitate, cunoasterea foarte buna a limbii engleze si operare pe calculator. Cunoasterea unei a doua limbi va constitui un avantaj. Pentru postul de consilier IA se cere vechime minim 3 ani, studii universitare de lunga durata in domeniile: juridic, economic, financiar, contabilitate, cunoasterea foarte buna a limbii engleze si cunosterea operarii pe calculator. Informatii suplimentare si bibliografie se pot obtine la telefon 021/3117525 sau e--mail "laura.marinas@gmail.com".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii