Mergi la conţinutul principal

Cinci persoane au ignorat carantina

în cursul zilei de 30 octombrie, cinci dintre persoanele faţă de care era dispusă măsura carantinării nu au fost găsite de către poliţişti la adresa declaratăs-a aplicat amendă în valoare totală de peste 5.000 de lei

 

Deşi se aflau în carantină la domiciliu, cinci persoane au ignorat măsura de protecţie şi au plecat pe unde au avut treabă. Numai că poliţiştii le-au dat de urmă şi le-au aplicat amenzi!

Poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi, poliţişti locali şi poliţişti de frontieră desfăşoară permanent acţiuni de verificare, pe raza judeţului Brăila, privind  modul de respectare a măsurii izolării sau carantinării la domiciliu, de către cetăţeni.

Astfel, în cursul zilei de 30 octombrie, cinci dintre persoanele faţă de care era dispusă măsura carantinării nu au fost găsite de către poliţişti la adresa declarată. “Faţă de acestea a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare totală de peste 5.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID - 19, totodată, fiind luată şi măsura reintroducerii acestora în carantină”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie individuală şi interdicţiie impuse în această perioadă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro