Mergi la conţinutul principal

Cinci percheziţii domiciliare. Un bărbat din Gropeni avea aproximativ 13 kg de materiale pirotehnice, iar altul din Traian avea 880 de petarde

* la data de 22 decembrie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat cinci percheziții domiciliare şi au întocmit mai multe dosare penale * un bărbat din comuna Gropeni deţinea cantitatea de aproximativ 13 kg de materiale pirotehnice, iar altul avea unelte de pescuit deţinute ilegal * un bărbat din comuna Traian a fost prins cu 880 de petarde și două articole pirotehnice

 

 

 

 

Percheziţii domiciliare în Gropeni, Tichileşti şi Traian, şi mai multe dosare penale întocmite de poliţişti. În cursul zilei de 22 decembrie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat cinci percheziții domiciliare. La domiciliul unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Gropeni, au descoperit cantitatea de aproximativ 13 kg de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile din clasa F1, F2, F3 și P1. „Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 1.100 de lei, a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor”, au precizat poliţiştii.

La domiciliul unui tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Gropeni, a fost descoperită și ridicată o unealtă de pescuit de tip prostovol, cu dimensiunea de 1,80 metri lungime, cu plumbi în partea de jos. La domiciliul unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Tichilești, a fost descoperită și ridicată o plasă de pescuit de tip setcă, multifilară, cu lungimea de 30 de metri.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial, conform prevederilor art. 64 lit. i din OUG 23/2008.

 

Bărbat din comuna Traian, prins cu 880 de petarde și două articole pirotehnice

 

La data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au efectuat patru percheziții domiciliare ocazie cu care la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Traian, au descoperit cantitatea de aproximativ 880 de petarde și două articole pirotehnice din categoria P1.

De asemenea, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Traian, au descoperit peste 660 de petarde și trei articole pirothenice din categoria P1.

 

Cercetările continuă în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de materiale pirotehnice, a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro