Mergi la conţinutul principal

Cinci medalii pentru Dumi Gym Ianca la naționalele de culturism

• Teodora Nicoleta Ristea este campioană națională la Women's Bikini 169 cm • Ristea și-a mai trecut în cont un loc 2 la Pro-Nutrition Grand Prix și un loc 3 la Romanian International Grand Prix • Alexandra Elena Tănase și Ionuț Novac sunt vicecampioni naționali

 

La ediția 2023 a Campionatului Național de culturism și fitness la toate categoriile de vârstă au participat peste 1.200 de sportivi, printre aceștia regăsindu-se 11 culturiști legitimați la Dumi Gym Ianca, iar palmaresul elevilor antrenorului Daniel Dumitrescu a fost unul foarte bun, 5 medalii la naționale și alte două, la alte secțiuni.

Cele mai multe clasări pe podium le-a avut Teodora Nicoleta Ristea care a devenit campioană națională la Women's Bikini 169 cm. Reprezentanta clubului Dumi Gym Ianca a mai bifat un loc 3 la Romanian International Grand Prix un loc 2 la Pro-Nutrition Grand Prix, la Bikini Fitness plus 166 cm.

Alexandra Elena Tănase a devenit vicecampioană națională la Women's Bikini 172 cm.

Ionuț Novac și-a trecut în cont două medalii, una de argint la Classic Bodybuilding 45-49 ani Open și una de bronz la culturism 45-49 ani, ctegoria 80 kg. Claudia Silvia Henning a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la Women's Bikini plus 45 ani, Open.

Clubul din Ianca a mai avut trei sportivi foarte aproape de podium, pe poziția a patra la naționale. Aceștia sunt: Codruța Ioana Păduraru la Women's Bikini plus 45 ani, Open, Marinela Ungureanu la Women's Bodyfitness plus 45 ani, Mariana Aura Iordan la Women's Bikini 40-44 ani, Open.

Pe locul al cincilea s-au clasat Abiel Barna Beniamin la Men's Physique 176 cm și Florin Ștefan la Men's Physique 40-44 ani, Open.

Doi culturiști ai clubului din Ianca s-au clasat pe locul al 7-lea la alte secțiuni, Abiel Barna Beniamin și Daniel Haiduc, iar Casian Andrei Tomuță a bifat un loc 8 la Classic Bodybuilding Open, 16-20 ani.

“Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii clubului nostru. Când am văzut ce concurență este în acest an, ce sportivi foarte bine pregătiți au venit la naționale, m-aș fi mulțumit cu una-două medalii. Însă realitatea a demonstrat că reprezentanții clubului din Ianca au fost printre cei mai buni”, ne-a declarat Daniel Dumitrescu, antrenorul și președintele clubului Dumi Gym Ianca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro