Cinci medalii de aur, cinci de argint şi şase de bronz la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de Copii | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal
C.S. “Arashi-do” Brăila, locul II pe ţară!

Cinci medalii de aur, cinci de argint şi şase de bronz la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de Copii

• în perioada 6-8 octombrie, la Oradea, 19 sportivi cu vârste între 5 şi 12 ani de la Clubul Sportiv “Arashi-do” Brăila, îndrumaţi de sensei Daniel Mihai, au reuşit să obţină 16 medalii, devenind, astfel, numărul II în România • copiii de la clubul brăilean vor participa la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional de la Cluj, din luna noiembrie

 

Rezultate excepţionale ale micilor sportivi de la C.S. “Arashi-do” Brăila, condus de sensei Daniel Mihai, la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de Copii, desfăşurat la Oradea, în perioada 6 - 8 octombrie 2017. Sportivii au reuşit să-şi adjudece cinci titluri naţionale de campion şi tot atâtea medalii de aur, precum şi alte 11 medalii - cinci de argint şi şase de bronz - clasându-se, astfel, pe locul al II-lea la nivel naţional.

Sala de jocuri sportive a Universităţii Oradea a găzduit, în zilele de 6, 7 şi 8 octombrie 2017, finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional de Copii şi Cupa Arhicon (“Memorialul Pavel Vancea”) la care au participat sute de karateka cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani de la 30 de cluburi de profil din ţară.

Desfăşurat sub auspiciile Federaţiei Române de Karate Tradiţional şi organizat de CS S.K.T. UAMT Agora - Oradea, evenimentul a debutat cu un stagiu susţinut de dr. Ilija Iorga. “În urma rezultatelor obţinute la Oradea, vom participa cu circa 20 de sportivi la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional de Copii de la Cluj, care se va desfăşura în perioada 2-5 noiembrie”, ne-a precizat sensei Daniel Mihai, preşedintele CS “Arashi-do” Brăila.

Iată şi rezultatele obţinute de copiii karateka brăileni:

La grupa de Copii 3, Dario Matteo Mihai a obţinut locul II la kumite individual şi locul I la enbu masculin, împreună cu Gabriel Giurgiu, elev al Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” Brăila. Giurgiu a mai obţinut două medalii de aur la enbu mixt şi kata pe echipe, precum o medalie de bronz la kata individual.

La grupa de Copii 2, Andreea Radu a devenit campion naţional la kumite individual şi enbu mixt, obţinând, totodată, medalia de argint la kata echipe. De asemenea, Daria Dârnea s-a clasat pe locul II la kata echipe, împreună cu Maria Marcu. Maria a mai obţinut medalia de bronz la enbu mixt. Bogdan Dîrnea s-a clasat pe locul I la kata echipe şi pe locul III la enbu masculin, iar Andrei Drăghici a obţinut aur la kata echipe, precum şi trei medalii de bronz la enbu mixt, enbu masculin şi kumite individual. La aceeaşi grupă, Cătălin Baciu a ocupat locul III la enbu mixt.

În sfârşit, la grupa Copii 1, Ioana Radu a obţinut două medalii de argint la kata echipe şi enbu mixt şi o medalie de bronz la kumite individual. Iată şi numele celorlalţi trei sportivi care s-au întors cu medalii de la Oradea: Claudia Constantin (două medalii de argint la kumite individual şi kata echipe), Nicoleta Tureac (loc II kata echipe şi loc III enbu mixt) şi Alexandru Stoian (medalia de argint la enbu mixt).

“Avem şapte sportivi care au participat la campionat - Ioana Radu, Nicoleta Tureac, Claudia Constantin, Iulia Constantin, Bogdan Dîrnea, Andrei Drăghici şi Andreea Radu - din comuna Chiscani. Ţin să mulţumesc Şcolii Gimnaziale Chiscani pentru aceşti copii”, a mai spus sensei Daniel Mihai.     

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro