Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci firme isi impart 1 milion de euro cu gust de "Lapte-Corn"

Incepind de azi, cinci societati brailene vor asigura produsele necesare desfasurarii programului guvernamental "Lapte - Corn" destinat elevilor din judetul nostru. Conform informatiilor oferite de Stefan Radulescu, actionar unic al societatii "Risk Com" SRL, cistigatoarea licitatiei electronice pentru acest program, pe linga firma acestuia principalul subcontractor va fi SC "Paco International". Prima societate va asigura cornurile copiilor, iar cea de-a doua, laptele. De mentionat este faptul ca la SC "Paco International", unul dintre actionarii semnificativi este acelasi Stefan Radulescu, care detine o treime din capitalul social.
Totodata, Stefan Radulescu a precizat ca, pe un segment foarte restrins, va mai colabora cu inca trei firme, pentru a acoperi in totalitate cantitatea de produse necesare desfasurarii in bune conditii a programului "Lapte - Corn": "Vom mai colabora si cu SC «Nomad» SRL pentru lapte, si cu SC «Modern Turist» si SC «Mobil Pan» SRL pentru produsele de panificatie, ca totul sa fie in regula. Segmentul pe care il vor acoperi aceste firme este foarte restrins, majoritatea produselor fiind asigurate de «Risk» si «Paco»".
De mentionat ca actionari la SC "Nomad" si "Modern Turism" sint Matei Fecioru, respectiv Mihai Danut, si ca cele doua societati, alaturi de firmele lui Stefan Radulescu, au participat si anul trecut la programul "Lapte-Corn", toate in calitate de subcontractori.
Singura nou venita in program este societatea "Mobil Pan", al carei actionar majoritar este Cristian Niculae.
Stefan Radulescu s-a aratat convins ca, in ceea ce priveste calitatea produselor, atit cele de panificatie, cit si cele lactate, nu se vor ridica obiectii, mai ales in conditiile in care fabrica in care va fi produsa cea mai mare cantitate de lapte pentru program a fost recent modernizata: "Noi punem foarte mare pret pe calitate, si nu cred ca vom avea probleme in ceea ce priveste modul in care vom aproviziona acest program. De asemenea, am stabilit un program de distributie foarte ritmic, care ne va permite sa ducem produsele in timp util in tot judetul, in asa fel incit calitatea acestora sa nu aiba in nici un fel de suferit".
Precizam ca, in contextul in care acest an scolar va numara 177 de zile lucratoare, iar costul unui pachet continind un corn si un pahar cu lapte este de 8.687 de lei vechi, valoarea totala a programului "Lapte - Corn" in judetul Braila va fi de 35.918.312.640 de lei vechi, adica peste un milion de euro, bani care vor fi impartiti intre cele 5 firme mentionate. Tot ce mai ramine acum de vazut este daca, intr-adevar, principalii contractori se vor tine de cuvint si vor furniza celor 23.360 de copii din intreg judetul produse care sa merite milionul de euro pe care Guvernul il va aloca in acest scop.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii