Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci echipaje romanesti in finalele CM de kaiac-canoe de la Budapesta

Cinci echipaje romanesti s-au calificat, vineri, in finalele Campionatului Mondial de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria), informeaza site-ul oficial al competitiei.
In proba de canoe 1 pe distanta de 1000 m, Florin Mironcic s-a clasat pe locul al doilea in semifinale, obtinind calificarea in finala cu timpul de 4 minute, 15 secunde, 527 sutimi.
La canoe 2 pe distanta de 1000 m, echipajul Iosif Chirila / Andrei Cuculici a obtinut calificarea in finala dupa ce a ocupat locul al treilea in semifinale, cu timpul de 3:55.620. Echipajul de canoe 4, format din Gabriel Talpa, Constantin Popa, Silviu Simioncencu si Loredan Popa, s-a calificat in finala probei pe distanta de 1000 m, dupa ce a ocupat locul al doilea in semifinale, cu timpul de 3:41.959.
De asemenea, echipajul de kaiac 2, format din Ionut Anghel si Marian Sevici, s-a calificat in finala probei de 1000 m dupa ce a terminat pe locul al treilea in semifinale, cu timpul de 3:28.103. Un alt echipaj care a acces in finala este cel de kaiac 4 pe distanta de 1000 m, format din Alin Anton, Marian Baban, Stefan Vasile si Florin Mada, care a ocupat primul loc in semifinale, cu timpul de 3:06.074.
Finalele sint programate simbata dupa-amiaza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii