Mergi la conţinutul principal

Cinci candidați înscriși în cursa pentru Primăria Comunei Viziru

* potrivit informațiilor publicate de către Autoritatea Electorală Permanentă (ROAEP) privind hotărârile adoptate de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, nr. 43, comuna Viziru, doar cinci candidați s-au înscris în cursa electorală din 27 iunie * potrivit reprezentanților Biroului Electoral, urmează perioada de depunere a contestațiilor * s-au înscris în cursă candidații PNL, PMP, AUR, PSD și USR

 

S-a strigat „Stop!” în privința depunerii candidaturilor pentru fotoliul de primar al Comunei Viziru. Cinci candidați s-au înscris pentru alegerile parțiale ce vor avea loc pe 27 iunie, pentru Primăria Viziru. În ordinea în care au fost acceptate candidaturile și publicate ulterior pe site-ul roaep.ro, în cursă s-au înscris: Daniela Mariniuc din partea PNL, Ionel Stoican din partea PMP, Sorin-Ovidiu Sider din partea AUR, Ana-Cornelia Măcrineanu din partea PSD și Marian-Ionuț Pica din partea USR.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral de Circumscripție nr. 43, Comuna Viziru, Județul Brăila, doar acești cinci candidați s-au înscris și au fost acceptați până luni, 7 iunie, la ora 23:59, data limită până la care se puteau depune candidaturile. Urmează perioada de contestații până pe 12 iunie.

Potrivit comunicatelor publicate de ROAEP privind hotărârile Biroului Electoral din Viziru, în comună sunt 4.879 de alegători ce vor fi așteptați la urne pe 27 iunie. Inițial fusese anunțat că numărul alegătorilor este 4.913, însă, în urma unei actualizări, informația a fost corectată.

Același site mai precizează și că Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 43 a aprobat și semnele electorale pentru AUR, ALDE, PNL, PMP, PNR, PSD și USR.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro