Skip to main content

Cibu se pune bine cu Doamne - Doamne

Primarul municipiului, Constantin Cibu, este mindru de sumele importante alocate in acest an pentru repararea unor biserici. Primarul a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca fata de prevederile initiale, pe bugetul din acest an, s-au alocat sumplimentar sute de milioane de lei vechi, in ultima perioada, pentru lucrari urgente: "Noi, Primaria, am contribuit in acest an la reabilitarea lacaselor de cult cu 8,2 miliarde lei vechi, suma care s-ar putea sa creasca in perioada urmatoare, deoarece am primit promisiuni de la Ministerul Cultelor ca vom primi inca aproape 2,5 miliarde lei, suplimentare de fonduri. Am dat acesti bani pentru ca au avut nevoie efectiv, bisericile au fost cam neglijate, in ultima perioada. Sumele alocate sint absolut necesare pentru reabilitari si alte lucrari urgente, cum ar fi reparatii de acoperisuri sau stabilizari ale fundatiilor. Nu se puteau amina aceste plati, deoarece se ajungea la distrugerea lacasurilor respective, incetul cu incetul. Unele biserici sint in constructie si este normal ca Primaria sa ajute la finalizarea lor".
Intrebat daca vrea sa se puna bine cu Doamne-Doamne, cu mai putin de un an inainte de alegerile locale, Cibu a raspuns: "Da, se poate spune si asa. Dar nu este decizia mea, este o hotarire CLM. Ceea ce ma nemultumeste insa este ca sintem ramasi in urma cu lucrarile la Catedrala; eu am sperat sa avem amenajarea pe orizontala finalizata pina la sfirsitul anului si inca mai sper ca vom termina, astfel incit in primavara sa avem acolo un mic parculet, cu dotarile respective".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu