Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu nu este sigur ca Viorel Balcan va apuca sa candideze contra sa

Presedintele PNL, Constantin Cibu, a carui candidatura la Primarie a fost decisa oficial de catre conducerea organizatiei judetene in cursul saptaminii trecute si anuntata public, are de gind sa raspunda punct cu punct la toate acuzatiile care-i sint aduse de catre unul dintre contracandidatii sai in cursa electorala, PSD-istul Viorel Balcan.
Cibu a precizat ca, deocamdata, nu este sigur ca Balcan va ajunge sa candideze, insa nu este dispus sa tolereze "atacurile" acestuia, pe care le considera "rasuflate": "Sa fie clar, ca nu exista nici un comunicat oficial al Biroului Permanent al PSD Braila prin care sa se spuna ca domnul Balcan ar fi candidatul acestui partid pentru Primaria Braila. El a inceput insa o campanie de atacuri si eu sint obligat sa-i raspund. Spunea, zilele trecute, ca, vezi-Doamne, primarul nu se ocupa de siguranta cetatenilor. A venit cu niste idei din astea rasuflate, banale, i-a deranjat ca nu sint de acord cu infiintarea unor sectii de politie in cartiere, unde sa stea politistul cu fluierisca in gura la umbrar si am propus o solutie moderna, de patrule mobile care sa fie anuntate prin radio. El mai face niste afirmatii cum ca vezi-Doamne, criminalitatea a crescut, ca siguranta cetateanului este in mare pericol. Toate asta sint facute dupa ureche, exista cifre statistice clare in care se spune ca, de fapt, criminalitatea stradala a scazut cu aproape jumatate in 2007, fata de 2006. Siguranta cetateanului nu inseamna numai a te intilni lunar cu politia si jandarmeria, ci de a fi la curent cu tot ce se intimpla in municipiu. Faptul ca am realizat un iluminat corespunzator in tot municipiul este un pas inainte in a micsora criminalitatea stradala". Atentionat ca nu intotdeauna statisticile reflecta realitatea si ca ar trebui sa intrebe cetatenii daca se simt in siguranta pe strazi, primarul a spus ca "oamenii vorbesc, dar nu intotdeauna in cunostinta de cauza. Realizarile efective ale Politiei ne situeaza in prima treime a judetelor. Eu vorbesc despre situatii are au la baza bilanturi, numar de reclamatii, etc".
Unul dintre liderii tineretului PNL, Catalin Boboc, este de parere ca
Balcan bate apa-n piua, criticind intruna starea drumurilor din municipiu, numai de dragul de a critica ceva, mai ales in contexul in care starea drumurilor din judet este cel putin la fel de proasta, daca nu mai proasta, dar pe candidatul PSD nu l-a auzit nimeni vorbind si despre acest lucru. In acest context, Boboc considera ca Balcan vede scobitoarea din ochiul altuia, dar nu vede birna din ochiul sau- sau, mai exact, a colegului sau de partid, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, lider PSD. Mai mult, Boboc ii sugereaza lui Balcan sa vina si cu solutii - daca tot este specialist in drumuri - si daca nu vrea sa dea solutiile contracandidatului sau, sa le dea colegului Stancu: "Putem spune ca actualul candidat al PSD, Viorel Balcan, a inceput de o luna de zile campania electorala. El vorbeste in ultima vreme intruna de starea proasta a strazilor din municipiu, de gropile existente pe carosabil. Cred ca ar fi bine ca cei de la PSD sa-si vada si gropile din curtea lor, a Consiliului Judetean. Daca tot este atit de pregatit in domeniul asta, domnu' Balcan ar putea sa-i dea niste sfaturi colegului de partid, domnul Bunea Stancu. Poate da niste solutii foarte bune referitor la drumurile judetene, nu? De regula, e foarte simplu sa comentezi, e greu sa faci treaba".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii