Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu ii pregateste de 1 Martie viceprimarului Vasioiu un martisor

Schimbul delicat de cadouri intre primarul municipiului, Constantin Cibu, si viceprimarul Daniela Vasioiu va continua, urmatorul episod fiind programat pentru data de 1 Martie, cind edilul-sef are de gind sa-i ofere colegei sale un martisor si chiar si un buchet de flori. Cibu a precizat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca va raspunde in acest fel gestului Danielei Vasioiu care, de Valentine's Day i-a oferit o cutie de bomboane fine, in forma de inimioara. Edilul a explicat insa ca de martisor nu va beneficia doar vicele, ci toate doamnele din institutia pe care o conduce. Intrebat fiind daca martisorul pentru Vasioiu va unul mai special, Cibu a spus ca gestul conteaza, nu cit de special este martisorul: "De 1 Martie, normal ca o sa-i dau un martisor. Nu stiu daca va fi unul mai special, ca nu conteaza cit de special este martisorul, conteaza gestul, atentia respectiva, chiar daca i-as da un simplu snur".
Cibu a spus ca nu are senzatia ca Daniela Vasioiu incearca o reconciliere prin vizitele sale in biroul sau, cadourile pe care i le face si discutiile la o cafea, explicind ca, prin natura functiilor pe care le detin, el si vicele trebuie sa se intilneasca si sa discute. Edilul admite ca au fost perioade lungi in care, desi detineau aceleasi functii, nu se intilneau si nu discutau, insa este de parere ca acum s-a ajuns la o relatie de serviciu normala. Intrebat de ziartisti daca Vasioiu l-a si pupat cind i-a dat cutia de bomboane, acesta a negat, spunind ca a ratat ocazia si de Dragobete: "Am scapat-o, anul asta!".

"Probabil ca in strafundurile fiintelor dumnealor, altele sint sentimentele"

In ceea ce-i priveste, PSD-istii braileni cred ca toate aceste schimburi de amabilitati intre cei doi sint cel putin ciudate, in conditiile in care Vasioiu si colegii sai democrati din Consiliul Local Municipal l-au facut cu ou si cu otet pe Cibu, timp de trei ani,
acuzindu-l de ilegalitati, apartenenta la cercuri de interese oculte, etc, iar primarul s-a referit la Vasioiu, printre altele, ca la o "baba ofilita". Liderii PSD cred ca, de fapt, relatiile dintre PD si PNL in plan local nu sint asa proaste cum vor cei doi sa para si se tem chiar ca inainte de alegeri, PNL si noul PDL vor aparea in tandem, intr-o noua alianta, care doar a hibernat pina acum. In acest context, deputatul PSD Mihai Tudose nu crede ca gesturile delicate intre cei doi edili isi au locul, tinind cont de relatia lor anterioara: "Daca domniile lor nu fac decit sa se certe unii cu altii, iar apoi sa se uneasca in jurul unei bombonele, nu-i problema numai a lor, e problema noastra, a tuturor, pentru ca toti suferim de pe urma activitatii lor. Iar la moment de bilant, eu sint convins ca atunci cind va fi intrebata “ce-ai facut tu, ca viceprimar?”, va raspunde “pai n-am facut nimic, ca mi-a luat toate atributiile!”. Ceea ce, pina la un punct, este corect, dar numai pina la un punct, pentru ca exista si institutia demisiei".
Primarul Cibu, in calitate de presedinte al PNL Braila, sustine insa ca o alianta intre PNL si PDL este exclusa, din punctul sau de vedere: "Nu depinde de mine, dar eu, personal, nu as face alianta cu PD-ul sau PDL-ul, cum se numeste acum, sub nici o forma. Voi sustine aceasta pozitie si la centru, ca sa nu se faca o astfel de alianta. Asta inseamna ca ne-am calca in picioare orice principii liberale".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii