Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chivu si Nicolita indisponibili pentru meciul cu Albania

Fundasul Cristian Chivu si mijlocasul Banel Nicolita nu vor evolua in ultimul meci al Romaniei din preliminariile pentru Campionatul European din 2008, contra Albaniei, din cauza unor accidentari.
Antrenorul nationalei Romaniei, Victor Piturca, a explicat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, de ce nu vor juca Cristian Chivu si Banel Nicolita contra albanezilor. "Chivu a facut eforturi mari pentru a juca miine (n.r. - miercuri), dar nu s-a simtit bine. Banel este accidentat la picior. Va face o radiografie si cel mai probabil nu-l voi forta pentru a nu avea probleme la echipa de club. Iar Codrea este suspendat", a spus Piturca.
Victor Piturca nu se teme de absentele celor doi lideri ai nationalei, Adrian Mutu si Cristian Chivu, precizind ca echipa este mai importanta. "Nu-mi convine cind se spune ca sintem dependenti de Chivu si Mutu, pentru mine grupul este cel mai important. Echipa Romaniei a cistigat si fara Mutu si Chivu. Romania nu este dependenta de nimeni", a explicat Piturca.
Selectionerul se considera principal vinovat pentru infringerea nationalei Romaniei din Bulgaria. "Din pacate am pierdut in Bulgaria, dar nu este nici o tragedie. Insa sigur a existat amaraciune. Sper ca miine (n.r. - miercuri) sa incheiem aceste preliminarii cu un joc bun si cu o victorie. Jucatorii sint mai concentrati acum. S-a vazut in joc ca nu au fost concentrati. Am primit un gol dintr-o faza de manual. Daca jucam ca in celelalte meciuri din preliminarii, nu cred ca luam gol. Probabil ca am si eu o vina. Toata lumea are o vina, mai ales eu", se invinovateste Piturca.
Tehnicianul doreste ca ultimul meci de pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu" sa fie sarbatorit cu o victorie pentru "tricolori". "Am vazut meciul Albania - Belarus, cred ca a fost cel mai slab joc al albanezilor. Au jucat precum noi in meciul cu bulgarii. Banuiesc ca se vor concentra mai mult. Astept sa fie cit mai multi suporteri si nu vad de ce ar strica atmosfera. Daca vremea va fi frumoasa, va fi multa lume. Ar fi bine sa terminam cu o victorie pe acest stadion pe care s-au jucat multe meciuri ale echipei nationale", a precizat Victor Piturca.
Tehnicianul echipei Romaniei il sfatuieste pe Cosmin Contra sa se pregateasca si sa fie titular la echipa de club si afirma ca nu este deranjat de nemultumirea fundasului ca nu a fost convocat. "Ma intereseaza pe mine de ce e deranjat Contra? El trebuie sa se pregateasca sa joace la echipa de club si vom vedea ce va fi in continuare", a spus Piturca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii