Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chivu si Andrade doriti la FC Barcelona

Cotidianul El Mundo Deportivo noteaza, marti, ca FC Barcelona doreste achizitionarea unui fundas, iar preferintele antrenorului Frank Rijkaard si ale presedintelui Joan Laporta se indreapta spre Jorge Andrade (Deportivo La Coruna) si Cristian Chivu (AS Roma).
"FC Barcelona cauta un fundas puternic, cu o lovitura buna de cap, rapid si capabil sa decida o partida. Adica, un adevarat numar 1. Iar ca model este capitanul echipei Chelsea, John Terry. Atit antrenorul Frank Rijkaard, cit si presedintele Joan Laporta, se ocupa de acest aspect, iar in topul preferintelor se afla Jorge Andrade si Christian Chivu", scrie El Mundo Deportivo.
Cotidianul citat noteaza ca romanul Chivu este extracomunitar, dar poate juca si comunitar "B", exact ca Nihat la Real Sociedad, sau ca Rustu Recber.
El Mundo Deportivo sustine ca nu este sigur daca Chivu are clauza de reziliere. De asemenea, FC Barcelona spera sa beneficieze de noua legislatie FIFA, ce protejeaza fotbalistii care si-au indeplinit o parte a contractului si vor sa negocieze o plecare. El Mundo Deportivo reaminteste ca impresarul lui Chivu pentru Spania este fostul fotbalist catalan Tente Sanchez, asociat al lui Ioan Becali.
Potrivit El Mundo Deportivo, Chivu ar fi putut ajunge la FC Barcelona daca rezultatul alegerilor din 2003 ar fi fost altul. Doi dintre candidati Jaume Llaurado si Lluis Bassat doreau sa-l aduca pe Chivu. Daca Bassat ar fi devenit presedinte, functia de antrenor ar fi fost preluata de Ronald Koeman si cu acesta ar fi venit si Chivu, care in acea perioada juca la Ajax.
Duminica, publicatia catalana Sport a notat ca fundasul Cristian Chivu si brazilianul Mancini, ambii de la AS Roma, sint doi dintre jucatorii pe care tehnicianul echipei FC Barcelona, Frank Rijkaard, ii doreste in lot incepind din sezonul viitor.
Potrivit Sport, Chivu ar putea ajunge la Barcelona pentru suma de 8 milioane de euro, echivalentul clauzei pentru care romanul poate parasi gruparea AS Roma dupa trei ani de contract si care intra in vigoare incepind de la 1 iulie. Chivu s-a transferat la AS Roma inaintea sezonului 2003/2004, acordul semnat cu gruparea italiana fiind valabil pina in 2008.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii