Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chivu printre cei mai buni jucatori ai partidei Roma-Udinese

Fundasul Cristian Chivu a fost considerat de presa italiana unul dintre cei mai buni jucatori ai partidei pe care AS Roma a cistigat-o, duminica, in deplasare, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Udinese, in etapa a XXI-a din Serie A.
Internationalul roman a fost notat cu 7 de agentia Datasport, doar coechipierul sau de la Roma, mijlocasul brazilian Alessandro Amantino Mancini, primind 7,5.
"Fundasul roman a oferit o noua prestatie magistrala. A obtinut penaltiul prin care Mancini a deschis scorul si a reusit sa transforme o lovitura de pedeapsa. Chivu a gresit insa la golul inscris de Udinese, fiind depasit de Antonio Di Natale", a scris Datasport.
Cristian Chivu a jucat tot meciul, a inscris in minutul 79, din penalti, a obtinut si lovitura de la 11 metri in urma careia Mancini a marcat golul de 1-0 pentru AS Roma si a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 17.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii