Mergi la conţinutul principal

Chiriac aşteaptă o «şedinţă cu scântei», luni, la votul pe buget

şeful CJ Brăila, Francisk Chiriac, a luat “la puricat” propunerile făcute de liberalii brăileni ca amendamente la proiectul de buget, punctând că din punctul său de vedere, acestea nu sunt necesare deoarece se regăsesc deja în documentul realizat de PSD-işti • totodată, acesta a lăsat de înţeles că se aşteaptă ca liberalii să nu voteze bugetul CJ Brăila pe 2018

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, a criticat recent mai multe propuneri venite din partea opoziţiei la proiectul de buget, precizând că se aşteaptă ca membrii PNL să nu voteze proiectul de buget. Mai exact, pornind de la faptul că a fixat data şedinţei extraordinare în care se va dezbate bugetul instituţiei pe anul 2018, pentru luni, 12 februarie, ora 12:00, în sala mare a Palatului Administrativ, acesta a demontat punct cu punct propunerile cu care a venit opoziţia. Chiriac a afirmat că, din punctul său de vedere, propunerile se regăsesc deja în proiecţia bugetară.

“Am stabilit, chiar astăzi (n.r. - joi) am semnat. Luni, 12 februarie, ora 12:00 va avea loc şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean pentru votarea bugetului. Și pentru aprobarea regulamentului privind proiectele în cofinanţare între CJ Brăila şi celelalte UAT-uri. Deci sunt două puncte pe ordinea de zi. Eu voiam să fac şedinţa în această săptămână, dar ţinând cont că unii dintre colegii consilieri au copii şi au fost prin vacanţă, am stabilit de comun acord această dată. Am primit săptămâna trecută, exact cum a primit şi domnul primar, câteva amendamente de la opoziţie, de la PNL. Eu vă spun că 100% sunt îndeplinite. Dar încep şi eu ca alţi consilieri să am aşa, poate din altă galaxie, premoniţii că nu vor vota bugetul. Asta ţinând cont că toate amendamentele lor sunt deja îndeplinite şi stipulate în proiectul bugetului pe anul 2018”, a declarat Chiriac.

Rămâne de văzut cum va arăta bugetul CJ Brăila în formă finală. Precizăm că după ce proiectul acesta va fi adoptat, urmează cel al municipiului, precum şi cele ale comunelor şi oraşelor din judeţ să fie supuse dezbaterii în Consiliile Locale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro