Mergi la conţinutul principal

Chiriașul dintr-un imobil a sustras un televizor și un aspirator. Individul a mai furat biciclete din scări de bloc și telefoane

un individ s-a specializat în furturi și a păgubit mai multe persoane pe care le-a lăsat fără biciclete, telefoane sau alte bunuri personale • inculpatul P.C.F. a fost cercetat în stare de arest și trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni de furt și tâlhărie

 

Hoț de biciclete, telefoane, televizor și aspirator, trimis în fața instanței. Un brăilean a dat mai multe lovituri, ba chiar a furat și din casa unde stătea cu chirie în municipiu, însă a ajuns la arest.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au definitivat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului P.C.F., cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat (faptă din 5/6 februarie 2022; faptă din 11/12 martie 2022; faptă din februarie – 26 martie 2022; faptă din 12 iulie 2022: faptă din 30 martie 2023; furt din 21 ianuarie, 25 ianuarie 2023; tâlhărie din data de 8 aprilie 2023).

În același dosar este judecată și inculpata R.S., cercetată în stare de arest preventiv pentru infracțiunile de complicitate la furt calificat, furt calificat și instigare la furt, fapte din 2022 și 2023. 

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 5/6 februarie 2022, prin tăierea sistemului antifurt, inculpatul P.C.F. a sustras o bicicletă care era lăsată la parterul scării unui bloc din municipiul Brăila, provocând un prejudiciu persoanei vătămate.

În noaptea de 11/12 martie 2022, inculpatul P.C.F., prin escaladarea gardului și forțarea sistemului de asigurare, a pătruns într-un imobil din municipiu și a sustras mai multe bunuri, iar în perioada februarie – 26 martie 2022, în timpul nopții, inculpatul a escaladat gardul și a forțat  sistemul de asigurare, iar împreună cu R.S. A pătruns într-un alt imobil din municipiu și a sustras mai multe bunuri.

La data de 30 martie 2022, în jurul orei 01.30, inculpatul PCF, prin escaladare și efracție, împreună cu R.S. au pătruns fără drept în alt imobil și au furat bunuri. A mai dat o lovitură și la data de 12 iulie 2022, în intervalul 18.30 – 19.30, inculpatul P.C.F., prin tăierea sistemului antifurt, a sustras o bicicletă care era lăsată la etajul 4 al scării unui bloc, prejudiciul fiind de 1.500 lei.

 

Chiriaș pus pe furat

Potrivit anchetatorilor, la data de 21 ianuarie anul acesta, inculpatul P.C.F., care locuia în calitate de chiriaș într-un imobil din municipiul Brăila, a sustras un televizor și un aspirator, provocând persoanei vătămate R.F.G. un prejudiciu în cuantum de 1.400 lei.

La data de 25 ianuarie 2023, în jurul orei 8.40, inculpatul P.C.F. i-a cerut persoanei vătămate N.T.O telefonul mobil, pe care nu i l-a mai restituit și l-a amanetat. Inculpatul a luat și suma de 800 lei, care se afla în husa telefonului, astfel că prejudiciul creat se ridică la 1.400 lei.

La data de 8 aprilie 2023, în jurul orei 14.10, inculpatul P.C.F., în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, a amenințat o persoană și a determinat-o să îi remită două telefoane mobile și un pachet de țigări, provocând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 720 lei.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare la Judecătoria Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro