Mergi la conţinutul principal

CFR a ajuns şi la Brăila cu reabilitarea trecerilor la nivel cu calea ferată

Brăilenii care vor să ajungă zilele acestea în zona Lacu Dulce trebuie să-şi facă un alt traseu pentru a ajunge la destinaţie. Asta pentru că la trecerea de cale ferată din vecinătatea Cimitirului Sf. Constantin se lucrează de zor. O echipă de muncitori derula ieri lucrări de înlocuire a structurilor betonate montate între liniile de cale ferată, aşa că intersecţia era blocată.
Compania Naţională de Căi Ferate a organizat în a doua jumătate a anului trecut o licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului ce are ca obiectiv modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată de pe raza de activitate a Sucursalelor CF Galaţi (de care aparţine şi Brăila) şi Iaşi.
Modernizarea are drept scop îmbunătăţirea traficului şi creşterea siguranţei pe calea ferată, fiind cuprinse în proiect lucrări la infrastructura şi suprastructura căii, la instalaţiile de semnalizare, precum şi la cele de telecomunicaţii. Valoarea contractului este de aproximativ 3,6 de milioane de euro, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri externe nerambursabile FEDR şi fonduri de la bugetul de stat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro