Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila si Viitorul Insuratei, intr-un amical pe stadionul Progresul

Astazi, de la ora 10.30, cele doua formatii care activeaza in Liga a III-a, CF Braila si Viitorul Insuratei se intilnesc pe stadionul Progresul intr-un meci amical. Elevii lui Vasile Darie incheie cu acest joc stagiul centralizat, pe cind cei ai lui Sandu Minciu se afla abia la jumatatea cantonamentului.
Viitorul a mai disputat in aceasta saptamina o partida de verificare la Faurei, in compania echipei din Liga a IV-a, CS Faurei, iar la capatul celor 90 de minute de joc, elevii lui Sandu Minciu s-au impus cu 9-1. Principalul marcator al invingatorilor a fost Cristi Balta cu cinci reusite, celelalte patru goluri fiind marcate de Vioreanu, Gatiu, Paraschiv si Berceanu.
In acest moment, Viitorul se confrunta cu probleme de efectiv, dupa ce trei dintre titularii din tur au renuntat la aceasta grupare. Fostul golgeter, Cosmin Dobre, se antreneaza cu CF Braila, Vicol a plecat la munca in Italia, iar Anghelina s-a angajat, iar noul loc de munca nu-i mai permite sa faca sport de performanta. Nici jucatorul venit de la CF braila nu a asistat prea mult. Virgil Ion s-a antrenat citeva zile, dupa care nu s-a mai prezentat la pregatirile echipei.
In aceste conditii, conducatorii cauta solutii pe plan local.
Din aceasta saptamina, in pregatiri se afla fundasul Coman, care a evoluat in Liga a IV-a la Eldomir si Victoria Cazasu si Popescu, un junior de la Petrolul Braila, insa acesta din urma nu are inca acceptul gazarilor de a evolua la Viitorul.
Pe linga completarea lotului, formatia din Insuratei incearca sa gaseasca parteneri pentru jocuri amicale. In afara de meciul de astazi, Viitorul nu mai are decit un singur joc cert, cel cu Delta Tulcea, programat pentru data de 14 februarie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii